Pleie av bilen fra A -Å

Vi har mange filmer som viser deg hver enkelt oppgave, men ikke ser helheten. Det er først når man ser hele jobben fra start til slutt man kan få forståelse for hvor grundig man må gå til verks for å oppnå det beste resultetet, eller hvor lett man kan slippe unna og fortsatt få et "levlig" resultat.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

FULL PAKKE: Komplett behandling av bruksbilen, fra A til Å

I denne filmen tar vi hele prosessen fra en normal bruksbil kommer inn, til den er ferdig behandlet utvendig og innvendig. Vi vasker, renser lakk, polerer, legger coating, plastfornyer og full behandling innvendig av ratt, tekstil, plastflater og skinn.

 

 

Finn det du trenger her!

 


Fra neglisjert til "ny bil" på 2 timer

Mange biler går på norske veier hele vinteren uten å bli vasket, eller kanskje kun bli vasket 1 til 2 ganger iløpet av en lang vinter. Når salt, sklitt og annet har fått påvirke bilens ytre over så lang tid, er det ikke til å ungå at lakken blir matt, plastdetaljer blir falmet og det vil alltid være en og annen ripe her og der.

 

I denne filmen tar jeg deg gjennom hvordan du "tar tilbake bilen" og får den til å skinne igjen.

 

 

Fra neglisjert til "ny bil" Kit

 


Komplett restaurering av oksidert bil

Dersom du har en bil som har skreket etter kjærlighet i mange år, er det fortsatt ikke for sent å hente frem den originale gløden. Spesielt sterke farger som rød, gul, blå oksiderer og blir forvitret i lakken. 

 

Her tar jeg deg gjennom hele prosessen. Fra A til Å for å løfte utseendet betraktelig og ikke minst verdien på bilen. Dette er en smart investering!

 

Rupes Bigf DLX LHR12E Duetto

 

 


Guide til komplett vinterklargøring av bilen

Vi sier ofte at det er minimum 2 ganger i året man bør "ta bilen skikkelig", og det står vi selvsagt for. Grunnen er selvsagt den harde årstiden vi har i Norge, hvor det er smart å klargjøre bilen før vinteren, og få "vasket bort vinteren" etter vinter.

 

I denne filmen tar vi deg steg for steg gjennom en komplett vinterklargjøring av bil. Dette inkluderer alt vi anbefaler at du gjør som grundig bilvask utvendig og innvendig, polering og forsegling/ voksing av lakken. Det er ikke så vanskelig, men sett av noen timer en helg til denne jobben, så har du en bil som varer mye lenger. Og ikke minst du får en høyere gjenkjøpsverdi.