Work Stuff Exterior Kit Høykvalitet for den mest kresne

Work Stuff Exterior Kit

Høykvalitet for den mest kresne

Varenr: 171349_bun
436,-Kampanjepris
Veil.545,-
-+
35 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Work Stuff Exterior Kit er et kit satt sammen av våre absolutt beste detailerkoster for eksteriøret. Dette er solide, holdbare børster hvor du kombinerer renseeffekten med Chemical Guys Nonsense Invisible Cleaner for å få et rent, friskt og holdbart ekstyeriør detaljer.

 

Kan brukes på alle overflater for å få et rent eksteriør. Inkluder detaljer som innsiden av døren, plastdetajer, dekksider og f.eks. alle paneloverganger.

 

 

Work Stuff Exterior Kit inneholder

Work Stuff Detailing Brush Gummi 16 mm

Detailing Brush Standard fra Work Stuff er laget av en miks fra syntetiske og naturlige materialer. Denne børsten vil hjelpe deg til å rengjøre utvendig på felger, sprekker i karroseriet, motorrom, dørkarmer, samt innvendig på seter, plastikk, skinn og andre overflater. Den mest unviersale børsten fra Work Stuff.

 

Work Stuff Detailing Brush Standard Gummi gir deg et skaft som ikke blir glatt når det blir vått samt bedre ergonomi mens du jobber.

 

  • Holdbarhet: 3/5
  • Mykhet: 4/5
  • Rengjøringskraft: 4/5

Work Stuff Detailing Brush Sort Gummi 30 mm

Denne børsten har også et skaft av gummi som gjør den mer ergonomisk samt du får bedre grep når den er våt.

 

  • Holdbarhet: 4/5
  • Mykhet: 2/5
  • Rengjøringskraft: 5/5

Work Stuff Detailing Brush Black Stiff 24 mm

Detailing Brush Black Stiff er laget av hardt syntetisk materiale som ikke egner seg på overflater som lett ripes opp. Bør holdes unna, lakk, pianolakk, sort lakkerte felger, og myke tekstiler. Børsten egner seg til å rengjøre de mest møkkete felger, motorrom, hjuloppheng og gummimatter. Børsten er laget for å tåle veldig kraftig kjemi.

 

  • Holdbarhet: 5/5
  • Mykhet: 1/5
  • Rengjøringskraft: 5/5

Chemical Guys Nonsense Invisible Cleaner

Chemical Guys Nonsense er en supereffektiv, sterk og meget konsentrert All Purpose Cleaner, som kan brukes til nær sagt alle former for rens og vask.

 

Nonsense har ingen lukt og har derfor blitt en meget populær rens blant våre kunder som sliter med allergi og overfølsomhet for parfymer og lukter. For oss som liker å bruke luftfriskere i bilen er denne suveren da det ikke vil bli en miks av forskjellige lukter etter innvendig detailing!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183125