Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound COMPOUND 473ML Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound COMPOUND 473ML

Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound

COMPOUND 473ML

Varenr: 22905 010322 537073
379,-Kampanjepris
Veil.429,-
-+
22 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solution Pro 1 & Done Compound er det eneste poleringsmiddelet du trenger for å oppnå perfekt resultat.

 

Det som gjør 1 & Done Compound er at den er spesiallaget for å fungere på flere måter. I denne ene flasken får du en grov polish som enkelt vil fjerne grove riper samtidig som du får et poleringsmiddel som kan brukes til å skape høy glans.

 

 

Hybrid Solution 1 & Done Compound klarer dette ved å bruke en teknologi som heter "Platelet abrasives". Det vil si at istedenfor slipemidler som har mange skarpe kanter er det slipemidler som er "flatere" og vil oppføre seg selvjusterende.

Slik fungerer slipemidlene

Ved tradisjonelle slipemidler som har mange skarpe kanter ( se for deg en grus) vil disse slipe i klarlakken konstant til de brytes ned . Platelet slipemidler som vi finner i 1 & Done vil flyte over lakken på en helt annen måte og justere seg ettersom du jobber.

 

En stor ripe vil ha store "kanter" og være dyp. Disse flate slipemidlene vil derfor dette ned i ripen og "skjære" bort kantene som tradisjonelle slipemidler. Den store fordelen kommer når vi polerer over en lakk som ikke har dype riper.

Slipemidlene i 1 & Done vil rett og slett flyte over klarlakken uten å "huke tak" i disse store ripene for de er ikke der. Dette gjør at polishen oppfører seg snillere mot lakken og virker som en fin polish istedenfor en grov polish. Alt ettersom hvordan underlaget er.

En polish for alle formål

I praksis betyr det at du kan begynne å polere riper og ettersom ripen blir mindre vil slipemidlene i 1 & Done Compound flyte bedre over lakken og fjerne mindre riper samtidig som det skaper bedre glans. Jeg gjentar - Selvjusterende poleringsmiddel. 

 

I tillegg til høy teknologiske slipemidler bestemmer du selv hvor grov 1 & Done Compound skal oppføre seg ut ifra hvordan poleringspute du velger. Grov pute gir en grov polish mens fin pute gir en fin polish.

 

1 & Done Compound fra Hybrid Soluton er også sammensatt slik at den blir "gjennomsiktig" mens du polerer. Dette gir deg mulighet til å ha full kontroll over tilstanden på lakken mens du polerer. 1 & Done Compound har også lang kjøretid og vil støve minimalt. 

 

1 & Done Compound inneholder ingen silikon, filler eller lignende. Her får du et ærlig resultat. Det anbefales at du bruker Turisimo Paint Prep for å fjerne poleringsoljer før forsegling for best heft. 

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142086