142086 142086

Hybrid Solutions Pro 1 & Done Compound

COMPOUND 473ML

Varenr: 22905 010322 537073
398,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Hybrid Solution Pro 1 & Done Compound er det eneste poleringsmiddelet du trenger for å oppnå perfekt resultat.

 

Det som gjør 1 & Done Compound er at den er spesiallaget for å fungere på flere måter. I denne ene flasken får du en grov polish som enkelt vil fjerne grove riper samtidig som du får et poleringsmiddel som kan brukes til å skape høy glans.

 

 

Hybrid Solution 1 & Done Compound klarer dette ved å bruke en teknologi som heter "Platelet abrasives". Det vil si at istedenfor slipemidler som har mange skarpe kanter er det slipemidler som er "flatere" og vil oppføre seg selvjusterende.

Slik fungerer slipemidlene

Ved tradisjonelle slipemidler som har mange skarpe kanter ( se for deg en grus) vil disse slipe i klarlakken konstant til de brytes ned . Platelet slipemidler som vi finner i 1 & Done vil flyte over lakken på en helt annen måte og justere seg ettersom du jobber.

 

En stor ripe vil ha store "kanter" og være dyp. Disse flate slipemidlene vil derfor dette ned i ripen og "skjære" bort kantene som tradisjonelle slipemidler. Den store fordelen kommer når vi polerer over en lakk som ikke har dype riper.

Slipemidlene i 1 & Done vil rett og slett flyte over klarlakken uten å "huke tak" i disse store ripene for de er ikke der. Dette gjør at polishen oppfører seg snillere mot lakken og virker som en fin polish istedenfor en grov polish. Alt ettersom hvordan underlaget er.

En polish for alle formål

I praksis betyr det at du kan begynne å polere riper og ettersom ripen blir mindre vil slipemidlene i 1 & Done Compound flyte bedre over lakken og fjerne mindre riper samtidig som det skaper bedre glans. Jeg gjentar - Selvjusterende poleringsmiddel. 

 

I tillegg til høy teknologiske slipemidler bestemmer du selv hvor grov 1 & Done Compound skal oppføre seg ut ifra hvordan poleringspute du velger. Grov pute gir en grov polish mens fin pute gir en fin polish.

 

1 & Done Compound fra Hybrid Soluton er også sammensatt slik at den blir "gjennomsiktig" mens du polerer. Dette gir deg mulighet til å ha full kontroll over tilstanden på lakken mens du polerer. 1 & Done Compound har også lang kjøretid og vil støve minimalt. 

 

1 & Done Compound inneholder ingen silikon, filler eller lignende. Her får du et ærlig resultat. Det anbefales at du bruker Turisimo Paint Prep for å fjerne poleringsoljer før forsegling for best heft. 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Turtle Wax
Type Dual Action (Eksentrisk)


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Hybrid Solutions Pro 1 & Done CompoundCOMPOUND 473MLVeldig enkel å bruke. Utrolig digg at den ikke støver!
Hybrid Solutions Pro 1 & Done CompoundCOMPOUND 473MLEkstremt enkel i bruk og elsker hvordan du kan justere den med paden. Fjerner alt av riper og urenheter samtidig som den kan avslutte med fine resultater. Eneste som kan være er at den er litt vanskelig å tørke av men hjelper som regel å la den ligge å tørke i ett par minutter.
Anne26.07.2021Upassende?
Hybrid Solutions Pro 1 & Done CompoundCOMPOUND 473MLBlir blank å fin av denne..... Men syntes den var tung å buffé av forhold til andre 🤔😞
Hybrid Solutions Pro 1 & Done CompoundCOMPOUND 473MLVeldig grei polering for deg som er lit redd for og polere går nesten ikke an å gjøre feil med denne og blir et bra resultat
Hybrid Solutions Pro 1 & Done CompoundCOMPOUND 473MLEt knallbra produkt, gir et utrolig bra og varig resultat, superblank lakk bare med denne alene....
142086