130721

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Keramisk spraycoating, 500ml

Varenr: 22745 010322 533488
268,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Leter du etter helt sinnssykt god forsegling med ikke bare lang varighet, men også med den ekstra bonusen svært hydrofobisk og meget enkel å legge? Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating er designet av entusiaster og laget for den mest kresne detailer. Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir helt vill vannperling og kjemisk beskyttelse i opptil et år. Enklere har det aldri vært å legge en keramisk coating.

 

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

 

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

  • Vask og tørk bilen grundig
  • Rist flaska godt.
  • Spray 2 til 3 spray per panel.
  • Spre og tørk forsiktig med en ren, brettet mikrofiberklut.
  • Ta en ny, ren mikrofiberklut og tørk til høyglans.

 

Dersom du ønsker å legge 2 lag for bedre varighet, venter du én time mellom lagene.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Turtle Wax
Type Hurtigvoks & spraysealer


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlFlott resultat og lett å legge på. Lang varighet.
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlBruker denne sammen med resten serien. Etter polering venter jeg min. 24 t. så vasker jeg med Wash & Wax før spraycoatingen. LItt tungvinn å legge, men til gjengjeld så har den god holdbarhet og brukbar vannskrekk. Kjøpt flere ganger og er nok ikke den siste.
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlTestet denne på gelcoate på båt, resultatet ble meget bra, lett å legge på/buffe av.
Nancy09.05.2021Upassende?
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlSynes dette produktet er helt topp! Du merker virkelig hvor glatt overflaten på bilen blir når du tørker over. Produktet er lett å jobbe med.
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlVeldig lett å legge og polere av! Resultatet ble langt bedre enn forventet i forhold til tidsbruk! Har brukt denne på to biler. Vannet perler og renner rett av. Veldig lett å vedlikeholdsvaske etter behandling.
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlEn veldig god spaycoating som gir veldig god glans, gjør bilen veldig hydrofobisk og lett å holde ren. I videoen snakkes det om å aktivere med vann, men i følge Turtle Wax selv (produktvideoer) og egne erfaringer bør ikke vann treffe laget man legger på før 12timer etter for å få lenger varighet enn ca 5 mnd i norske omgivelser. Man kan også legge 2 lag av denne, noe som har vist seg å være lurt for bedret beskyttelse mot produkter brukt under vask. Resultatet er veldig godt og holder lenger enn feks. Hydro2 Lite etter min mening, muligens pga bedre måte å binde seg til lakken på. NB - Verdt å nevne: Denne gir ikke et ripebestandig lag slik ceramic coatings gjør.
Stian09.09.2020Upassende?
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlVanskelig å bruke på mørk lakk, blir fort streaks. Selvom man rister godt, og 1-2 spray i mirkofiberklut. Kan derimot fikses med en lett fuktig klut. På lys lakk, er det derimot mye enklere. Syns at den mister god perlefeffekt litt for fort, men har god avrenning hele veien. Har startet å toppe av med wet wax etter vask.
Hybrid Solutions Ceramic Spray CoatingKeramisk spraycoating, 500mlFornøyd, men det blir noen streaks om man følger bruksanvisning, og spesielt ved påføring av et ekstra lag. Derimot om man påfører med en skumpute/applikator, lar det ligge 2-3 minutter før den bøffes av blir det bedre. Litt tungvint at man må gå en ekstra runde med en fuktet klut og så tørr klut for å aktivere/fjerne streaks.
130721