Turisimo og Work Stuff Interiør Kit For skånsom vask av navigasjonsskjerm mm

Turisimo og Work Stuff Interiør Kit

For skånsom vask av navigasjonsskjerm mm

Varenr: 171555_bun
295,-Kampanjepris
Veil.425,-
-+
66 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

I moderne biler blir det stadig flere overflater som krever spesialmidler for å ikke bli påført permanent skade. dette gjelder spesielt navigasjons-/ Touchskjermer, som kan bli mattet eller ripete om man bruker feil middel og/eller klut.

 

 

Også overflater som pianolakk eller andre "delikate" overflater i plast, fåføres lett skade om man bruker vaskemiddel med sprit og/eller ammoniak, eller for grove kluter. I denne pakken har vi satt sammen en meget effektiv vaskepakke for slike overflater inne i bilen. Vask skånsomt, men effektivt.

 

Turisimo Clear Vision Inside, 500 ml

Turisimo Clear Vision Inside er et vaskemiddel som opprinnelig ble utviklet for å effektivt fjerne det spesielle fettbelegget som oppstår på innsioden av bilruter. Turisimo Clear Vision Inside er dessuten utviklet med tanke på å ikke påvirke gummipakninger eller sette flekker i dashboard.

 

Dette gjør Turisimo Clear Vision Inside også svært effektiv, og spesielt skånsom på andre overflater inne i bilen. Den kan helt trygt brukes på alle overflater, inkludert navigasjonsskjerm, instrumentpanel, skinn, vinyl og pianolakk.

 

Work Stuff Detailing Brush, Ultra Soft 20mm

Work Stuff Detailing Brush Ultra Soft er laget for å være den mykeste børsten Work Stuff leverer. En Detailing Brush vil hjelpe deg å rengjøre i dybden og hjelpe kjemien gjøre jobben sin bedre. Har du ikke brukt kvalitets detailing brushes før vet du egentlig ikke hvor rent det kan bli.

 

Detailing Brush Ultra Soft er en supermyk børste egnet til å bruke på elementer som fort kan ripes opp. Perfekt til å rengjøre delikate plastikk overflater, touch skjermer, dashboard og andre overflater.

 

Work Stuff Gentleman Microfiber Fluffy mikrofiberklut, 500gsm, 40x40 cm

Førsteklasses sømløs mikrofiberklut med en ekstra vekt/kvalitet på 500 GSM. Work Stuff Gentleman Microfiber er en ekstremt myk og skånsom mikrofiberklut laget av de beste materialene. Som andre mikrofiberprodukter fra Work Stuff, er Work Stuff Gentleman Edgeless Microfiber laget i Korea. Den sømløse konstruksjonen, mykheten og tettheten er perfekt for å tørke av påført voks og polish.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183332