143304

Turisimo Clear Vision Navigation

Trygg, effektiv rengjøring av navigasjon

Varenr: 162198_bun
589,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

I biler som Tesla, Mustang Mach-e og sikkert noen flere også, finner man store navigasjonsskjermer som blir full av fingermerker og fettflekker. Dette er egentlig et generelt problem uansett bilmodell. Om det er store eller små skjermer, er det er oftest touch-skjerm.

For å rengjøre navigasjonsskjerm i Tesla, Mach-e og alle nyere biler skal man være svært forsiktig med hva man bruker av kjemikalier og kluter. Tar du feil her kan du raskt påføre uopprettelig skade enten ved å matte ned overflaten, eller ripe den opp med en for grov mikrofiberklut.

 

Turisimo Clear Vision Navigation er et nøye sammensatt kit med spesielt dette som mål. Effektiv, men skånsom vask av navigasjonsskjerm og intrumentpanel. Her får du 100% sikkert produkt i Tursisimo Clear Vision Inside, som er helt uten aminniak og sprit. Denne er 100% trygg på alle navigasjonsskjermer, inkludert instrumentpanel. Samtidig som den er svært effektiv mot fingermerker og fettflekker. Når dette er satt sammen med en helt spesiel kost for formålet og en eksta myk og fluffy klut, får du intet annet enn en helt perfekt, fettfri overflate på ditt navigasjonspanel.

Turisimo Clear Vision Navigation inneholder

HMS


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Jonas02.08.2021Upassende?
Turisimo Clear Vision NavigationTrygg, effektiv rengjøring av navigasjonTil formålet å rengjøre navigasjon/infotainment skjer funket den het ypperlig. Testet den på pianolaken i bilen og det anbefales den ikke til. Funket bra på innsiden av frontruten, me anbefaler at en sprayer på en klut og tørker av med en vindusklut eller lofritt papir. Kluten loet noe ekstremt, men på den glatte overflate til touchscreenen, la den ikke noe spesielt igjen .
143304