Tuga Alu-Devil Special Effektiv felgrens, 1L

Tuga Alu-Devil Special

Effektiv felgrens, 1L

Varenr: AS1N4032518080034
298,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Den tyske produsenten Tuga Chemie har laget en moderne felgrens, Alu-Devil Special. Dette er en PH-balansert felgrens, noe som vil si at den er syrefri og dermed sikker på de fleste felger. Vi anbefaler den på de aller fleste finisher, men er du usikker, ta en liten test først. Felger som f.eks polert alu, uten klarlakk, skal man alltid være litt forsiktig med.

 

 

Felgrensen er ytterst skånsom, men fortsatt effektiv mot bremsestøv og veiskitt generelt. Kan fint brukes på bier med keramiske bremser også.

 

Det skal ikke enormt mye arbeid til for å få felgene bra med denne felgrensen, spray på, la den virke og spyl godt. Har du mye bremestøv, kan det være nødvendig med en felgbørste. Alu-Devil Special er i gelform, noe som gjør at den henger lenge på felgen. Når den skifter til lilla farge, jobber den med skitten.

 

En god felgrens har mye å si for vaskejobben, her slipper man mye ekstra gnikking og gnukking for å få felgene helt rene. Det er også greit å unngå mye bruk av syrer på felgene, da det fort kan skade overflaten på felgene eller trekke seg inn i sår på felgen, som igjen medfører at de begynner å flasse lakk.

 

Produktfordeler:

 

- 95% biologisk nedbrytbart 
- Fargeindikator for å vise virkning 
- Trygg på alle vanlige felgtyper ved riktig bruk
- Geleformel som hegner lenge på vertikal flater
- Fri for syre
- Effektiv i bruk


 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143421