Scangrip Essential Detailing Kit Det essensielle kit for godt lys!

Scangrip Essential Detailing Kit

Det essensielle kit for godt lys!

Varenr: 49.02205708997902202
4 290,-Kampanjepris
Veil.5 490,-
-+
2 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Finn alle lakkfeil og fjern dem for godt - før du oppdager dem i sola!

 

Scangrip Essential Detailing Kit inneholder alle de essensielle lusene du trenger for å raskt finne og identifisere ufullkommenheter i lakken før du fjerner dem for godt fra overflaten. Med 3 forskjellige Scangrip-lys som ikke bare belyser kjøretøyets overflate, men også områdene rundt, vil Scangrip Essential Detailing Kit hjelpe deg med å sikre at lakken er perfekt! Enten du er en profesjonell detailer eller en entusiast, er det viktig å finne lakkfeil og fjerne dem. Scangrip Essential Detailing Kit kan hjelpe deg!

Scangrip Essential Detailing Kit inneholder

Scangrip Minimatch II

Med den overveldende suksessen med det originale SCANGRIP Sunmatch, virket det umulig å forbedre dette effektive lyset. Scangrip, som er gjennomført perfeksjonist, fant likevel en måte å forbedre dette lyset til å finne swirls og hårfine riper bedre. Resultatet ble Scangrip Minimatch II.

 

Med mange nye funksjoner og enda flere forbedringer av eksisterende funksjoner, vil Scangrip Minimatch II sikre at du er i stand til å få perfekt glans og fjerne alle riper, swirls og støvflekker i lakken din!

Scangrip Multimatch R

Hvis du er en profesjonell detailer som jobber med interiøret i biler, vil Scangrip Multimatch R gjøre det mulig for deg å bringe solens unike lys rett inn i bilen din! Med 5 forskjellige nivåer av lysstyrke og korrelert fargetemperatur, kan Scangrip Multimatch R stilles inn for å møte dine nøyaktige behov.

 

Scangrip Multimatch R kan kjøres kontinuerlig i opptil 14 timer, noe som gir deg god tid til å fullføre flere fulle jobber uten å miste lys. Scangrip Multimatch R er også ekstremt motstandsdyktig mot støv, vann og dråper. Scangrip Multimatch R er det perfekte verktøyet for enhver profesjonell detailer eller andre som tar detailing seriøst!

Scangrip I-Match II

Scangrip I-Match II vil gi deg den uvurderlige muligheten til å se etter swirls og riper på lakkflaten uten å måtte legge ned poleringsmaskinen! Med en ekstremt høy lysstyrke og en korrelert fargetemperatur, vil Scangrip I-Match II gi deg mulighet til å se selv de mest bortgjemte riper og swirls i alle typer lakk. Scangrip I-Match II har et slitesterkt, vanntett foringsrør som sikrer at du aldri trenger å bekymre deg for å skade lampen eller lyskilden mens du jobber. Den lange batterilevetiden og korte ladetiden til Scangrip I-Match II vil sørge for at du aldri går tom mens du jobber med detaljene.

Oppbevaring- og fraktbag

Alle lys, ledninger og ladere har sin skreddersydde plass i den medfølgende bagen. Du har full kontroll og god beskyttelse til enhver tid.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
123961