128766

Detailing Brush

Liten detailerkost for detaljert vask

Varenr: 51615_LR
25,-Kampanjepris
Veil.39,-
Størrelse
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Detailing Brush er en detailerkost laget av skånsome materialer. Her får du en detailerkost med skaft i treverk, myk bust og feste til bust i plast. 

 

En detailerkost er noe alle som vasker bil burde ha.Detailing Brush lar deg enkelt komme til steder du ikke klarer med vaskehansken. Bruk den til å rengjør panelskjøter, pakninger, tanklokk og spesielt frontgrillen. Dette bør du gjøre i prosessen når du skummer så du har god glid under vasking. Skal du vaske motorrom så er en detailerkost et må ha produkt! 

Detailing Brush tåler hard kjemi som syrer og høy alkaliske produkter. Dette gir deg en detailerkost som er med på mange vask. Et tips for å beholde den fin i lang tid er å vaske den under lunket vann etter hver gang du bruker den.

 

Detailing Brush kan fint også brukes på interiør. Passer utmerket til å rengjøre dørkarmer, pedaler, ventilasjonsriller og andre små ting som brytere og knapper. Bruk den med din favoritt interiørrens og tørk av med en klut. 

 

Hva du bruker Detailing Brush til er kun fantasien din som setter en stopper for. 

 


 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 No Brand
Produsent No Brand
Type Børster og koster


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Tore11.07.2021Upassende?
Detailing BrushDetailerkost for detaljert vaskHelt ok, mister en del av børstene.
Detailing BrushDetailerkost for detaljert vaskUnder bruk gir det fra seg ekstreme mengder med hårstrå så man bruker jo dobbel så lang tid på renhold.
Andre02.02.2021Upassende?
Detailing BrushDetailerkost for detaljert vaskThe ‘medium’ was smaller than imagined in real life. Why are the measurements in cm not listed? Did not meet expectations. Hairs fell out immediately.
Detailing BrushDetailerkost for detaljert vaskEn fin kost til og få vasket der du ikke kommer til. Og den er fin og få løsnet skitt og smuss som sitter litt. Fin og bruke i motorrommet.
128766