Muc-Off 2in1 Chenille  Wash Mitt 2-i-1 Vaskehanske Chenille+MF Muc-Off 2in1 Chenille  Wash Mitt 2-i-1 Vaskehanske Chenille+MF

Muc-Off 2in1 Chenille Wash Mitt

2-i-1 Vaskehanske Chenille+MF

Varenr: 204115037835209525
139,-
-+
30 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vi kjenner alle faren ved å bruke feil utstyr ved vask. Stygge vaskeriper i lakken er noe vi helst vil unngå. Muc-Off har utviklet en 2in1 Microfibre Wash Mitt for å omgå dette problemet. Aldri mer riper og skader i lakken ved vask!

 

En rask måte å gi kjøretøyet ditt en bra finish uten virvelmerker og insekts rester. Spesielt designet for å gi en utmerket finish uten risiko for virvler.

 

Denne 2-i-1 votten bruker delt fiberteknologi tiløke rengjøringsarealet og tar vare på kjøretøyets delikate finish. På den ene siden hjelper mikrofiberteknologien med å bryte opp smuss i små partikler og holde dem borte fra overflaten mens du rengjør. Mens det på den andre siden er et vaffeldesign som hjelper deg med å fjerne vanskelige avleiringer som insekter, tjære eller annet smuss som er vanskeligere å fjerne.

 

Unik 2-i-1 designSørger for ripe og virvelfri vaskChenille teknologi - desintegrerer smuss i små partikler Ultrafin mikrofiber av førsteklasses kvalitet, tett elastisk mansjett for maks kontroll, stor overflate rengjøring.

 

Vaskes i maskin ved 40 °C

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143920