Turisimo og Chemical Guys Vintertørk Tørk bilen raskere og øk glansen i kulda

Turisimo og Chemical Guys Vintertørk

Tørk bilen raskere og øk glansen i kulda

Varenr: 173972_bun
539,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Vinteren er her, men det betyr ikke at bilpleien skal lide. Med Turisimo og Chemical Guys Vintertørk Kit blir bilvasken enkelt en opplevelse av glans og beskyttelse, selv når gradestokken kryper nedover.

Chemical Guys After Wash - Den Smidige Finishen

Tørking av bilen behøver ikke være et tidkrevende ork. Chemical Guys AfterWash er nøkkelen til en enklere tørkeprosess og en glansfull finish. Den spesielle formuleringen med smøremiddel sikrer en glatt overflate, beskytter mot riper og gir en streak-free glans uten vannmerker.

 

For de med myk lakk er dette et must. AfterWash myker opp håndklær, forhindrer riper og sørger for at vannet enkelt forsvinner fra overflaten. Etterlater seg en dyp glans som ser ut som den er rett fra salongen. En perfekt partner for vedlikehold av voksede og forseglede lakker. Enkel i bruk - spray over bilen og tørk med Turisimo Heavenly Dry Towels.

Turisimo Heavenly Dry Towels - Skånsom Effektivitet

Turisimo Heavenly Dry Towels er ikke dine vanlige håndklær. Disse to lettvekterne på 50x50cm og 40x40cm gjør tørkeprosessen til en lek. Med to størrelser kommer du enkelt til overalt, uten risiko for at de berører bakken. Deres lynraske tørkeevne betyr at du er ferdig på sekunder.

 

I limegrønn farge gir de deg ikke bare kontroll, men viser også tydelig om de er skitne, slik at du unngår riper. Den myke siden er alltid klar for a° gi bilen din kjærlig pleie. Og det beste? Alle mikrofiberproduktene fra Turisimo er laget av resirkulert plast (rPET), slik at du tar vare pa° bilen og miljøet samtidig.

 

Vinterbilpleie Har Aldri Vært Så Effektiv og Enkelt. Velkommen til en Ny Standard i Bilpleie med Turisimo og Chemical Guys.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185908