Lavtrykk Skumvaskpakke Skumvask for deg uten høytrykk

Lavtrykk Skumvaskpakke

Skumvask for deg uten høytrykk

Varenr: 168407_bun
839,-Kampanjepris
Veil.1 398,-
-+
32 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det er ikke alltid du har en høytrykkspyler stående klar, men likevel vil ha en grundig og god vask. Denne skumleggeren kobler du rett inn på din gardenakobling og du er klar til bruk. Kombinert med medfølgense såpe og skumforsegling, har du en god vaskepakke som ikke bare får bilen ren, men ivaretar og booster en god beskyttelse som gjør bilen lettere å holde ren.

 

 

Med Foam Blaster 6 kan du nå skumlegge det du skal vaske uten å måtte dra frem høytrykksspyleren, koble denne opp mot vann og strøm etc. Foam Blaster 6 klikker du enkelt rett på hageslangen og du er klar.

 

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss løser med sin naturlige, sitrusbaserte formulering enkelt opp selv de tøffeste forurensninger.

 

Med tilsatte glansforsterkere, både forsterker og intensiverer den samtidig dybde og glød i alle typer lakk. For å minimere risikoen for vaskeriper og swirls, er den i tillegg tilsatt superglatte smøremidler.

 

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178761