Dette er optimal sommerbilvask!

Vi viser deg viktigheten av å bruke Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo for optimal sommerbilvask og fjerne all organisk skitt!

Når det gjelder å opprettholde bilens utseende og beskyttelse, er det avgjørende å bruke kvalitetsprodukter under vaskerutinen. Spesielt om sommeren, når bilen utsettes for skadelige organiske faktorer som sol, insekter, sevje og støv, er det viktig å velge de riktige produktene for å bevare lakken og oppnå en strålende finish.

 

I denne filmen tar vi deg gjennom den mest effektive sommervasken, som ikke skader beskyttelsen du har på bilen fra før. En komplett vaskepakke konstruert nettopp med tanke på sommer- og høstvask av bil.

Gloss Factory Sommer & Høstavfetting

La oss først ta en nærmere titt på Gloss Factory Sommer & Høstavfetting. Denne spesialiserte avfettingen fra Gloss Factory er formulert for å fjerne insekter, sevje, smuss, olje, fett og trafikkfilm fra bilens overflate. Med Gloss Factory Sommer & Høstavfetting kan du effektivt eliminere disse skadelige substansene og bevare glansen i lakken din.

 

En viktig egenskap ved Gloss Factory Sommer & Høstavfetting er dens skånsomme formulering som ikke skader bilens lakk eller overflater. Den er pH-nøytral og trygg å bruke på ulike typer lakk, inkludert metallic og perlemorslakk. Dette betyr at du kan bruke avfettingen med tillit, vel vitende om at den ikke vil forårsake skader eller misfarging på bilens overflate.

Gloss Factory Sommer & Høstshampo

Når bilen er avfettet med Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og urenheter er fjernet, er det på tide å ta vasken til neste nivå. Gloss Factory Sommer & Høstshampo er den ideelle følgesvennen for grundig og skånsom rengjøring av bilen din om sommeren. Denne shampoen er spesielt formulert for bruk med skumkanon og rett i bøtta. Den skummer godt som effektivt fjerner smuss og skitt uten å skade lakken. Perfekt som forvask på topp av Gloss Factory Sommer & Høstavfetting. 

 

Såpen er også konstruert for å brukes rett i bøtta. Den gir god glid, og gir deg den nødvendige berøringsvasken for å gjøre bilen 100% ren og fri for den "statiske hinna" vi kaller trafikkfilm. Bruk en god vaskehanske/mitt og skum godt opp i bøtta også.

 

En viktig observasjon vedrørende Gloss Factory Sommer & Høstshampo er dens evne til å bevare glansen i lakken uten å påvirke den eksisterende beskyttelsen. Dette betyr at selv om du allerede har påført en beskyttende voks eller forsegsling, vil den påvirke dette minimalt.

 

Ved å bruke Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo sammen, kan du oppnå en komplett og omfattende sommerbilvask. Avfettingen fjerner effektivt vanskelig smuss og forbereder overflaten for grundigere vask med shampoen, som gir en grundig og skånsom rengjøring av bilen. Shampoen bidrar til å løsne og fjerne eventuelle gjenværende urenheter, samtidig som den bevarer den beskyttende hinnen du har på bilen fra før, som bidrar til å bevare bilens glans og beskyttelse.

 

Dersom du ønsker å forsterke beskyttelsen ytterligere, vil jeg anbefale Gloss Factory Sprayforsegling, som er en keramisk sprayforsegling som bare sprayes på våt bil, og skylles av umiddelbart. dette gir en varig beskyttelse som også fremmer glans.

 

Det er også verdt å merke seg at Gloss Factory Sommer & Høstshampo er utviklet for å være enkel å bruke både med skumkanon og i bøtte. Dette gir deg fleksibilitet til å velge den metoden som passer best for deg, avhengig av dine personlige preferanser og tilgang til utstyr.

 

Ved å kombinere Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo, får du en omfattende løsning for å oppnå en grundig og skånsom sommerbilvask. Avfettingen fjerner effektivt vanskelig smuss og forbereder overflaten for shampoen, som gir en grundig rengjøring samtidig som den bevarer bilens glans og beskyttelse. Ved å velge produkter av høy kvalitet som Gloss Factory, kan du være sikker på å oppnå optimale resultater og ta vare på bilens utseende.

 

Bruk også Gloss Factory Insektfjerner ved behov

I tillegg til Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo, kan det være situasjoner der bilen din har ekstra mye insekter på overflaten, for eksempel etter en lang kjøretur. I slike tilfeller kan det være smart å bruke en spesialisert insektfjerner før du går videre med den grundige sommerbilvasken.

 

Gloss Factory Insektfjerner er spesialdesignet for å håndtere nettopp denne typen utfordring. Denne unike formelen er utviklet for å effektivt løse opp og fjerne insekter, fugleskitt, rester av eksospartikler og annen smuss som har festet seg til bilens overflate.

 

Det som gjør Gloss Factory Insektfjerner så unik er dens kraftige og samtidig skånsomme virkning. Den er spesielt formulert for å bryte ned og løsne insekter uten å skade bilens lakk eller andre overflater. Dette gjør at du kan fjerne insekter grundig og effektivt uten å bekymre deg for potensielle skader.

 

Når du bruker Gloss Factory Insektfjerner, er det viktig å huske at dette er et spesialprodukt som kun bør brukes når det er behov for det. Hvis du oppdager at bilen din har ekstra mye insekter på visse områder, kan du først bruke insektfjerneren på disse områdene før du fortsetter med resten av sommerbilvasken. Dette vil bidra til å forberede overflaten og sikre at Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo kan gjøre jobben sin på best mulig måte.

 

Gloss Factory Insektfjerner er en verdifull tilleggsprodukt som gjør sommerbilvasken enda mer effektiv og grundig. Ved å bruke denne spesialiserte insektfjerneren kan du sikre at selv de mest hardnakkede insektrester fjernes fra bilens overflate, og at du oppnår en skinnende ren finish.

 

Så hvis du står overfor en utfordrende situasjon med mye insekter på bilen, kan du stole på Gloss Factory Insektfjerner for å hjelpe deg med å løse problemet. Kombinert med Gloss Factory Sommer & Høstavfetting og Gloss Factory Sommer & Høstshampo, får du en komplett og omfattende sommerbilvask som tar vare på bilens utseende og beskyttelse.

 

Husk å følge bruksanvisningen for hver av produktene for å oppnå best mulig resultat. Ta vare på bilen din, og nyt en ren og strålende bil gjennom sommersesongen og utover.

 

Hva er organisk skitt?

 

Når det snakkes om "organisk skitt på bilen", refererer det vanligvis til urenheter eller avleiringer av organisk opprinnelse som har samlet seg på bilens overflater. Dette kan være et resultat av naturlige prosesser eller miljøfaktorer. Her er noen vanlige eksempler på organisk skitt på en bil:

 

  1. Fugleskitt: Avføring fra fugler som har landet eller fløyet over bilen. Fugleskitt kan være ganske etsende og kan etterlate flekker eller skade bilens lakk hvis det ikke fjernes raskt.

  2. Insekter: Mose, smuss og insektrester kan feste seg til fronten av bilen, spesielt på grillen, frontlyktene og frontruten. Dette kan være spesielt vanlig om sommeren når insekter er mer aktive.

  3. Pollen: Pollen fra planter og trær kan være et vanlig problem om våren og sommeren. Det kan samle seg på bilens overflater, spesielt på vinduer og i sprekker.

  4. Trekk fra trær: Blader, kvister, blomster eller saft fra trær kan falle på bilen og etterlate organiske avleiringer.

  5. Sevje: Noen ganger kan sevje eller harpiks fra trær dryppe på bilen og danne klebrig flekker. Dette blander seg ofte med pollen og ser ut som stygge flekker. Blir dette liggende for lenge kan det forsteine seg og være vanskelig å bli kvitt.

Organisk skitt på bilen kan være mer enn bare estetisk irriterende. Over tid kan slike avleiringer, spesielt fugleskitt eller harpiks, skade bilens lakk og overflate hvis de ikke fjernes grundig. Derfor er det viktig å rengjøre bilen jevnlig og bruke passende metoder og produkter for å fjerne organisk skitt uten å skade lakken, eller beskyttelsen du har på lakken fra før.

Les også