Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring Kärcher HD 4/10 Plus Classic, Høytrykksvasker for Effektiv Rengjøring

Kärcher HD 4/10 Plus Classic

Høytrykkspyler m/8 m stålamert slange

Varenr: 1726554054278841267
6 499,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 345,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Få mest mulig ut av din rengjøringsopplevelse med Kärcher HD 4/10 Plus Classic høytrykksrenser! Denne kompakte klassikeren er designet for å levere imponerende ytelse og enestående rengjøringsresultater. Enten du trenger å vaske bilen din, rengjøre terrassen eller fjerne smuss fra utendørsflater, er HD 4/10 X Plus Classic den ideelle partneren for jobben.

 

 

Med et arbeidstrykk på 100 bar og en vannmengde på 410 liter per time (Kan ikke sammenlignes med forbruker målinger. Dette leverer en langt bedre vaskeopplevelse og gir deg hurtigere resultat), kan denne høytrykkspyleren enkelt takle selv de mest krevende oppgavene. Den kraftige motoren sikrer en effektiv og grundig rengjøring, slik at du kan oppnå profesjonelle resultater hjemme.

 

 

HD 4/10 Plus Classic er utstyrt med et praktisk tilbehørssystem som gjør det enkelt å bytte mellom ulike rengjøringsoppgaver. Enten du trenger å bruke en skumdyse for å påføre rengjøringsmiddel eller en roterende dyse for å fjerne hardt smuss, kan du enkelt tilpasse rengjøringsprosessen etter behov.

 

Denne høytrykksrenseren har også en rekke funksjoner som øker brukervennligheten. Det ergonomiske bærehåndtaket og det kompakte designet gjør den enkel å transportere og oppbevare. Den er også utstyrt med en innebygd slangetrommel, slik at du kan enkelt rulle ut og rulle opp slangen uten å måtte bry deg om sammenfiltring.

 

Kärcher HD 4/10 Plus Classic høytrykkspyler er ikke bare kraftig og effektiv, den er også svært pålitelig og holdbar. Den er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid og minimalt vedlikehold. Med denne høytrykksrenseren kan du være trygg på at du investerer i et pålitelig verktøy som vil gi deg mange års pålitelig rengjøring.

 

Bestill din Kärcher HD 4/10  Plus Classic høytrykksrenser i dag og opplev en ny standard for rengjøring. Med dens imponerende ytelse, allsidighet og holdbarhet, vil den bli din ultimate rengjøringspartner. Ta kontroll over rengjøringsoppgavene dine og oppnå strålende resultater hver gang med Kärcher HD 4/10 Plus Classic!

 

Dette er Kärcher HD 4/10 Plus Classic

Utmerket mobilitet

De robuste D180-hjulene er ideelle for krevende applikasjoner.
Utvidbart håndtak for praktisk transport over korte avstander.
Ekstra håndtak gjør det enklere å bære maskinen, for eksempel opp trapper.

Perfekt ergonomi

Bare en av/på-bryter for enkel betjening.
Slangespolen gir høy komfort og redusert oppsettstid.
Ergonomisk og enkeltrykkspistol som er praktisk å bruke.

Utmerket pålitelighet

Automatisk trykkavlastning beskytter hydrauliske komponenter.
Et pålitelig høytrykkssystem og langlevet motor.
Den integrerte slangespolen beskytter høytrykksslangen godt under lagring og transport.

Kompakt design

Svært enkel å transportere takket være lav vekt.
Sparer plass og er lett å lagre.

Spesifikasjoner Kärcher HD 4/10 Plus Classic

 • Tekniske data
 • Tilførselsspenning (Ph/V/Hz): 1 / 220 / 50
 • Vannmengde (l/h): 410 (arbeidsmengde)
 • Arbeidstrykk (bar): 100 - (arbeidstrykk)
 • Maks. trykk ut av dysa (bar): 145
 • Tilkoblet effekt (kW): 1,8
 • Strømkabel (m): 5
 • Dysestørrelse (mm): 28
 • Vekt (med tilbehør) (kg): 17,5
 • Vekt inkl. emballasje (kg): 20
 • Dimensjoner (L x B x H) (mm): 335 x 320 x 845

Utstyr som følger med i Kärcher HD 4/10 Plus Classic

 • Spraypistol: Standard
 • 25 grader dyse (patentert, meget god)
 • Turbodyse (Kärcher sin store, solide fra proffserien)
 • Høytrykksslange: 8 m, DN 6, 200 bar
 • Spraylanse: 600 mm
 • Trykkbryter

Kort oppsummering av Kärcher HD 4/10 Plus Classic

Kärcher HD 4/10 Plus Classic er en profesjonell høytrykksvasker som kombinerer kraft, pålitelighet og brukervennlighet. Med en kompakt design, justerbar trykkregulering og et totalstopp-system, gir den effektiv rengjøring og lang levetid. 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184559