125540 125540 125540 125540 125540

Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrape

Enklere is-skraping av bilvindu.

Varenr: 159890004054278475110
519,-Kampanjepris
Veil.649,-
-+
38 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er en av de mest interessante nyvinningene vi har sett på mange år. Hva er vel mer kjedelig "morgenrutine" enn å skrape is av frontruta en vintermorgen. Eller hva er mer irriterende enn å måtte skrape frontruta etter en lang arbeidsdag, når alt du vil er å komme deg fortest mulig hjem?

 

 

Karcher EDI 4 Elektrisk isskrape gjør jobben til en lek. Ja - faktisk! Det blir en lek og ikke bli overrasket om smilet kommer frem. Dette er litt gøy, og man kan ta seg selv i å leite etter flere bilruter å skrape.

 

 

Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrape har en skive med seks plastblader som roterer lett på overflaten og fjerner isen helt uten at du får kalde og våte hender. Den moderne og kompakte utformingen gir enkelt håndgrep slik at den enkelt kan føres rundt på bilrutene. Hvis bladene blir slitte, kan de lett byttes ut helt uten verktøy.

 

Beskyttelse følger med og gjør at den kan oppbevares trygt. Batteriet lader du innendørs og etter ca. 3 timer er batteriet fulladet og klar for mange gangers bruk. Integrert LED-lampe blinker når isskrapen må lades.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vinter
Gruppe 3 Kärcher
Produsent Kärcher
Type Elektrisk isskrape


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Kjøpte denne som gave, har derfor ikke prøvd den selv. Men kjempe fornøyd med hvor raskt jeg fikk varene i posten.
Ken N21.11.2021Upassende?
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Meget fornøyd med denne, man sparer mye tid og ikke minst slipper iskalde fingre etter å ha skrap is, veldig enkel i bruk. Men et lite topp tip: husk å vask ruta med vindusviskerne når du forlater bilen, så slipper du å lage masse små riper i ruta. Jeg "skraper" også bare feltet hvor vindusviskere går for å unngå riper på ruta og da vil ikke iskrape bladet bli så fort slitt.
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Fungerer veldig bra! For tynn hinne med rim, vil det gå fortere med vanlig isskrape. Men litt tykkere lag med Is. Så er denne ett møst! Underkjølt regn blir en lek!
Line18.02.2021Upassende?
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Dessverre bare fått brukt den 2 ganger - men den innfridde den! Veldig fornøyd
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Fungerer bra, men på tykk stålis tar det litt tid.
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.Latskap lenge leve Neida, den gjør det til en lek å bi kvitt is til en viss tykkelse. Lar du isen bli for tykk har du bare deg selv å takke - vedlikehold betinger at du følger med, ta en runde når du ser isen legger seg selv om du ikke skal ut den dagen - og husk en kork salty når du må fylle spylervæske
Dag H.26.11.2019Upassende?
Kärcher EDI 4 Elektrisk isskrapeEnklere is-skraping av bilvindu.man sparer ikke så mye tid med denne som folk skall ha det til men er mye mindre anstrengende å mye morsommere å skrape is. er det lit tykk hard is så er det fortsatt best å skrape på gamle måten. artig liten sak men litt vell høy pris for hva det er etter min mening.
125540