Gloss Factory Komplett Spraybundle Inkl. Poka Premium Flaskeholder

Gloss Factory Komplett Spraybundle

Inkl. Poka Premium Flaskeholder

Varenr: 172169_bun
1 148,-
-+
40 stk på lager
Delbetaling fra 141,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Komplett Spraybundle med bestselgerne fra Gloss Factory, inkludert et meget smart veggheng for sprayflasker. Få flaskene opp på veggen, lett tilgjengelig og hold orden med dette vegghenget.

 

Vegghenget holder høy Poka Premium kvalitet med 1,5mm galvanisert stål og pulverlakkert, dette sikre at produktet holder seg pent over lang tid. Passer perfekt til Gloss Factory sprayflasker, tåler høy vekt.

 

Gloss Factory Komplett Spraybundle gir grundig utvendig vask, felgrens og friskt og godt inne i bilen.

Gloss Factory Komplett Spraybundle Inneholder

Gloss Factory Asfalt & Flyverust EXIT, 500 ml.

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner er et kraftig produkt som effektivt og enkelt fjerner olje- og asfaltrester samtidig som det løser opp flyverust. Med sin unike formel og tiksotropiske (geleaktige) egenskaper, evner det å henge lenge på alle overflater.  Dette gjør at produktet meget effektivt løser opp så vel olje og asfaltrester, som metallpartikler fra overflaten, slik at du enkelt kan skylle dette av.

 

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner inneholder fargeindikator som gjør at du tydelig vil se at det «blør» lilla der det løser opp flyverust, og du vil tydelig se olje- og asfaltrester løses opp i samme operasjon med sin brun/sorte farge.

 

Med Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner får du to produkter i ett og samme, dette produktet fjerner både asfaltflekker og metallpartikler i lakken, noe som sparer deg for tid og penger.

Gloss Factory Ekte Luktfjerner 500 ml.

Gloss Factory Ekte Luktfjerner er en uparfymert luktfjerner for områder med ubehagelig lukt. Jobber i dybden og fjerner lukten permanent.

Gloss Factory Ekte Luktfjerner gir en svært effektiv luktnøytralisering

 

 

Mekanismen for luktnøytralisering med Gloss Factory Ekte Luktfjerner er komplisert, og utgjør en kombinasjon kjemiske rekasjoner. Dette gjør at Gloss Factory Ekte Luktfjerner er en av de mest effektive luktfjernerne på markedet, og fjerner lukt permanent. Den skjuler ikke, eller kapsler inn lukt. Folkelig sagt "spiser" den opp selve kilden til lukt. Slik at lukten ikke vender tilbake etter litt tid.

Gloss Factory Felgrens Hybrid, 500 ml.

Gloss Factory Felgrens Hybrid er en helt spesiell felgrens, som er beregnet for spesielt skitne felger, til tross for at den er syrefri og skånsom mot felgen. Dette er flegrensen du skal bruke dersom du er i tvil om hva slag skitt du her på felgen (Er det fastbrent sot? Er det bremsestøv og metall partikler? Er det asfaltrester? osv)

 

 

Ofte kan det være vanskelig å "analysere" hvilken type felgrens man har behov for, og/eller du har slitt med å få felgene helt rene. Her kommer Gloss Factory Felgrens Hybrid inn som en reddende engel. Dette er som navnet sier; en hybrid felgrens - som både fjerner fastbrest sot, olje- og asfaltrester og metallpatikler/ flyverust/ bremsestøv.

Gloss Factory Avfetting, 1 liter

Gloss Factory Degreaser er en kaldavfetting laget for å fjerne asfaltflekker og andre forurensinger.

 

Når du vasker bilen så holder det ikke å bruke vanlig bilshampoo. Bilshampoo er laget for å fjerne den statiske hinnen også kalt trafikkfilm, men klarer ikke fjerne andre forurensinger. 

 

 

Gloss Factory Degreaser skal du bruke som første steg i vaskeprosessen for å fjerne disse sorte prikkene og oljer på lakken. Du vil se produktet jobbe ved at det løser opp asfaltprikkene og de blir brune samtidig som de renner ned på lakken. Dette gjør det enklere å spyle av. 

Gloss Factory Felg og Dekkrens, 1 liter

Gloss Factory Felg og Dekkrens er en høy alkalisk og effektiv felg og dekkrensrens.

 

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

 

På grunn av at Gloss Factory Felg og Dekkrens ikke inneholder syre kan du bruke denne ofte når du rengjør felgene uten å være redd for å skade noe. Effektivt, skånsomt og økonomisk som konsentrat.

Gloss Factory Glassrens, 500 ml.

Gloss Factory Glassrens er en glassrens som er effektiv og helt amoniakkfri. 

 

Når vi ser etter en god glassrens vil vi ha en glassrens som rengjør godt, er amoniakkfri og ikke legger igjen noe fet hinne. Her tikker Gloss Factory Glassrens av alle boksene. 

 

 

Det er viktig med god sikt når du kjører bil og det kommer fra rene ruter. Innvendig har man problemet med at AC´n blåser varm luft opp i frontruten som vil gi en hinne. Samtidig så gasser dashboard på nye biler som også gir en fet hinne. Dette gjør at når du møter motlys som en bil eller en lav sol så ser du ingenting. 

NB! vi er tomme for Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling, 500 ml.
Vi legger med Chemical Guys Hydrospeed Ceramic Detaile 473 ml. som er godt alternativ.

Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling tilbyr deg den enkleste måten du kan gi bilen din keramisk lakkforsegling. 

 Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling er en enkel i bruk og gir opptil 4-5 måneder varighet ut av en påføring. Keramisk Sprayforsegling vil gi lakken på bilen din en super hydrofobisk effekt slik som vi kjenner igjen fra teflon stekepanner. Vann og skitt vil rett ikke feste seg like godt i lakken som også resulterer i enklere vask. 

Produktet skal kun sprayes på ren våt bil, spyles av og da er du ferdig. Så enkelt er det faktisk. Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling kan brukes på lakk, felger, plastikk, gummi med mer. Her trenger du ikke ta noen hensyn når du påfører. 

Gloss Factory Tekstilimpregnering, 500 ml.

Gloss Factory Tekstilimpregnering egner seg til alle overflater som er laget av tekstil. Enten det måtte være bilseter, jakker, cabriolet, stoffmatter eller andre oveflater. 

Gloss Factory Tekstilimpregnering vil gi en vann- og skittavisende overflate som hjelper til med å holde overflaten ren. Samtidig vil tekstilimpregneringen gjøre rengjøringen enklere i ettertid da skitten ikke får mulighet til å trekke like langt ned i stoffet. 

 Produktet gjør overflaten vannavisende som gir deg en sjanse til å tørke opp eventuell kaffesøl, is eller annet som ikke egner seg dypt ned i stoffet på setene dine. På utvendig overflater vil det bidra til å beskytte mot sol, regn, surt nedbør og fugleskitt blant annet. 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184030