Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks 3 liter bilsåpe + Foam Booster

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks

3 liter bilsåpe + Foam Booster

Varenr: 168493_bun
179,-Kampanjepris
Veil.238,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks er en bøttesåpe som også egner seg svært godt i skumkanon. Sammen med Gloss Factory Foam Booster blir dette en rimelig vedlikeholdssåpe som dessuten tar godt vare på beskyttelsen du allerede har på bilen. Bruk den i skumkanonen alene, eller bruk den både som en lett forvask og som berøringsvask.

 

 


Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks er en skummende såpe, med god glid. Du kan derfor f.eks. bruke den i skumkanonen også når du skal ta berøringsvask. Legg et lett skum over hele bilen etter du har forvasken med skum og høytrykk. deretter kan du rakt gå over med en vaskehanske for å fjerne trafikkfilmen og få en helt ren, glinsende bil klar for nye eventyr.

 

Gloss Factory Wash & Wax tar hensyn til miljøet, med at den er bilogisk nedbrytbar og at den leveres i en emballasje som gir inntil 65% mindre avfall. Plassbesparing under frakt utgjør også mindre transportforurensning. Den smarte helletuten gjør det også enklere å dosere såpen, uten svinn.

 

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks i skumkanonen

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks er en bøttesåpe rett ut av posen. Dvs. når du vasker med bøtte, bruker du en liten "dæsj" rett i bøtte. For å være helt nøyaktig er det 80 ml. pr. 10 liter vann, men du kan fint gjøre det slik de fleste av oss gjør. Bare "dæsje" litt oppi bøtta, før du skummer opp med høytrykkspyleren.

 

Når du deretter skal bruke den i skumkanoen, er det nok med 1 dl. såpe til 9 dl. vann. Også tilsetter du kun et par korker Gloss Factory Foam Booster, for å få et fyldig skum som legger igjen et tynt lag ekte carnaubavoks. Dette gir en blank, skinnende bil, som er lettere å holde ren.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
179098