Fenice Leather Care Kit Premium Rengjøring og beskyttelse av skinn Fenice Leather Care Kit Premium Rengjøring og beskyttelse av skinn Fenice Leather Care Kit Premium Rengjøring og beskyttelse av skinn

Fenice Leather Care Kit Premium

Rengjøring og beskyttelse av skinn

Varenr: 739308032632910954
688,-
-+
12 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Fenice Leather Care Kit Premium er en komplett samling av førsteklasses skinnpleie spesialutviklet for skinninteriør i biler. Fenice er en italiensk leverandør av skinnprodukter til kjente billeverandører som setter pleie og vedlikehold av skinn svært høyt. I kundelisten finner du bl.a. Ferarri, Lamborghini, Audi, Mercedes m.fl. 

 

 

Feniche er opptatt av at skinn skal bevares som det naturlige materialet det er, og legger stor vekt på dette når de utvikler produkter for behandling av skinn. Fenice Leather Care Kit Premium gir tilbake mykheten og gir en fin, semimatt overflate. Slik skinninteriør skal være.

 

 

Dette skinnpleiesettet er perfekt for vedlikehold av skinnseter, som vi anbefaler at du minimum gjør før og etter vinter, for lang levetid. Har du skinninteriør du er spesielt glad i kan det være smart å vedlikeholde det hver 3. måned. Husk at et godt vedlikeholdt skinn ikke bare forebygger krakelering (sprekker) i skinnet, men det forebygger også at du får merker etter ola-bukser, flekker fra barnesøl osv.

Fenice Leather Care Kit Premium inneholder:

Fenice Leather Cleaner 250 ml.

Fenice Leather Cleaner er en vannbasert, pH nøytral skinnrens som renser godt i dybden og gjenoppretter skinnets smidighet. Fenice Leather Cleaner er utviklet for bruk på alle typer ubehandlet, overflatebehandlet og naturlig skinn. Ikke for semsket skinn.

Fenice Car Lether Protector 250 ml.

Fenice Leather Protector er designet for å motvirke flekker fra olje, alkoholer, protein og vannbaserte flekker. Dette gjør Leather Protector til et utrolig godt produkt som beskytter og holder skinnet mykt i lang tid. Beskytter mot merker etter dongeribukser, søl fra unger og vanlig skitt og slitasje. Produktet kan brukes på alle skinntyper utenom semsket skinn.


Tilbehør som er med i esken

  • Svamp med én melamin side og en svampeside. Bruk melaminsiden for rengjøring (svampen bør fuktes først) og den blå svampesiden for å legge på protector
  • Skinnbørste er smart å bruke for å komme ned i sømmer og trange skjøter hvor svampen ikke kommer så lett til

Hverken svamp eller børste skal jobbes med press. Jobb lett og la kjemien gjøre jobben for å være mest mulig skånsom mot skinnet du jobber på.

Slik bruker du Fenice Leather Care Kit Premium

  1. Støvsug for å fjerne alt løst bøss
  2. Legg skum i den medfølgende svampen på den hvite siden og jobb lett over skinninteriøret. Ikke press hardt eller "gnikk"
  3. Tørk over overflaten med en ren, tørr klut.
  4. Legg litt Fenice Car Leather Protector på den blå siden av svampen. Jobb dette forsiktig inn i/utover skinnet og la det lufttørke.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
125572