After Wash - Enklere tørk av bilen Gjør det å tørke bilen til en lek

After Wash - Enklere tørk av bilen

Gjør det å tørke bilen til en lek

Varenr: 169897_bun
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Du har sikkert fått med deg at det å tørke bilen etter vask er smart. Vil du ha et tips til? Bruk en "after wash" i tørkeprosessen. Ikke vare gjør dette at selve tørkeprosessen går mye, mye raskere, men den gjør det mer skånsomt, bevarer glans og beskyttelse lenger og kanskje det smarteste jeg vet - hvertfall om våren i norge: det gør overflaten antistatisk - slik at pollen ikke fester seg like lett.

 

Det er smart det!

 

After Wash - et kit for enklere tørk av bilen din - har de 2 beste ingrediensen vi vet om for å tørke bil:

 

Chemical Guys After Wash

Chemical Guys AfterWash er en avansert glansforsterker laget for å hjelpe deg i tørkeprosessen. Det mange ikke tenker på, er at ofte kan vanlig tørking av et kjøretøy skape riper, selv om det er vasket etter alle kunstens regler. Har du i tillegg en bil med myk lakk vil dette nesten garantert skje!

 

For å forhindre dette har Chemical Guys kommet med AfterWash. Den spesielle formuleringen inneholder smøremiddel som gjør at tørkingen går glattere, myker opp stive, brukte håndklær, samt gjør at vannet slipper lettere fra overflaten og gir deg en streak-free overflate helt uten vannmerker.

Turisimo Heavenly Dry Towels

Turisimo Heavenly Dry Towels tørker du bilen på sekunder, raskt og skånsomt. Med to mindre håndklær kommer du lettere til over alt, de er enklere å vri opp og du er helt trygg på at håndklærne ikke kommer i bakken under tørking. Turisimo Heavenly Dry Towels etterlater en overflate uten «streaks» og uten fare for å ripe opp lakken.

 

Med de to håndklærne, som måler 50x50cm og 40x40cm, kan du tørke en hel bil, raskt og enkelt. Turisimo Heavenly Dry Towels er lette og raske å vri opp. Dette gir deg full kontroll på alle overflater og detaljer. Med en limegrønn farge vil håndklærne raskt vise om de blir skitne eller har urenheter i seg, noe som gjør deg enda sikrere på at du ikke riper bilen ved tørking.

 

Bruk alltid den myke siden når du tørker.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180689