Chemical Guys forsegling og voks kit Beskytt og gjør bilen din blank

Chemical Guys forsegling og voks kit

Beskytt og gjør bilen din blank

Varenr: 162083_bun
919,-Kampanjepris
Veil.1 095,-
-+
29 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Hva er vel bedre en når bilen er superblank og godt beskyttet? Ikke bare gjør det bilvasken til en lek, men bilen ser også fantastisk ut. Med dette settet fra. Chemical Guys får du akkurat de produktene du trenger til denne jobben, sammen med noen flotte mikrofiberkluter fra Gloss Factory. 

 

Fordelen med å legge en god polymer forsegling under voksen, er at man vil oppnå en lengre holdbarhet. Chemical Guys Jetseal har også den fordelen at den herder på kun 30 minutter og kan da toppes fortløpende med Chemical Guys 3X Hardcore Wax for den ekstra gløden. 

 

 

Chemical Guys Jetseal

Chemical Guys JetSeal ble opprinnelig utviklet og designet for bruk på jetfly, helikoptre og generelt innen flyindustrien.

 

JetSeal lakkforsegling er laget for å kunne takle noen av de hardeste og tøffeste forhold en lakk kan utsettes for. Ingen andre steder blir den utsatt for slike gjentatte påkjenninger og tester enn på et fly. Fra ekstrem varme til ekstrem kulde, regn, UV stråler, snø og vind. 

 

Med revolusjonerende nano-polymer hefter JetSeal seg til de mikroskopiske porene i en lakk og danner en ekstremt motstandsdyktig hinne. Ved optimalt vedlikehold vil din bil kunne være beskyttet mot forurensninger, ha en særdeles flott glans og en glatt, vannavstøtende overflate i inntil 12 måneder!

 

Lakkforsegling er det perfekte produktet for deg som ikke ønsker å bruke masse tid på å få lakken perfekt, før påføring av en keramisk coating. Men som ønsker å kunne legge en rask forsegling, som holder deg i 6-12 mnd med normal vask. Slike forseglinger er enklere å jobbe med, raskere og gir lakken en utrolig fin glød. Det beste? Med denne forseglingen har du nok til over 15 biler. 

 

Chemical Guys 3X Hardcore Wax

Chemical Guys 3X Hardcore er en meget potent hardvoks med høyt carnaubainnhold og lav pris! 3X Hardcore er ofte voksen førstegangskjøpere velger når de ønsker å starte med mer seriøs bilpleie, eller når du ønsker en rimelig voks som du kan bruke så ofte du ønsker.

 

Selv om 3X er en billig voks får du usedvanlig mye for pengene. Ikke bare i mengde (240 ml mot normalt 200 eller 150 ml), det meget høye carnaubainnholdet vil også vise at dette er en voks som kan hamle opp med langt dyrere konkurrerende merker. 3X inneholder 47% brasiliansk carnauba, og er tilsatt LTL Polymerer for å gi en veldig reflekterende overflate.

 

Mikrofiber Diamond Finish

3 stk. Mikrofiber Diamond Finish (Rosa). Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Klutene egner seg til det du ønsker. Som navnet tilsier er de universale og vi liker å bruke de til interiør, lakk og felger. Dette er klutene som skal bli arbeidshesten din og hjelpe deg til alle oppgaver.

 

 

Gloss Factory Applicator 6 stk.

 

Gloss Factory Applicator er universale håndapplikatorer som fungerer til alle oppgaver.

Applikatorene er laget av et mykt og skånsomt skum. Dette gjør applikatorene godt egnet for håndpolering eller å påføre voks/lakkforsegling uten å være redd for å skade overflaten.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143012