Håndpolering av bil Få opp glansen og gi god beskyttelse!

Håndpolering av bil

Få opp glansen og gi god beskyttelse!

Varenr: 161455_bun
450,-Kampanjepris
Veil.899,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Det å polere bilen for hånd kan flere ganger være mer praktisk og mer enn godt nok for å få frem en glatt, glansfull overflate som er lett å holde ren. Med dette settet som vi kaller "Handpolering av bil" får du med alt du trenger for å gi bilen din glansen tilbake og dessuten bevare den glatte, blanke overflaten i lang tid.

 

 

Før du starter med å polere bil, må du alltid passe på å rengjøre lakken krundig. les mer om hvordan du gjør dette og kjøp det du trenger her: Komplett Forvask Kit, før du polerer bilen!

Handpolering av bil Kit inneholder:

Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax, 473ml

Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax både renser lakken og beskytter den med ekte carnauba voks i en og samme operasjon. Dette gir en utrolig fin glød og dybde i lakken samtidig som den får en langvarig beskyttelse. Sverger du fortsatt til håndpolering eller har ikke tid/anledning til å maskinpolere er Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax det perfekte alternativet. Små vaskeriper, lett oksidering og matthet forsvinner som dugg for solen, raskt og enkelt.

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating, 500 ml.

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

Mikrofiber Diamond Finish, 3 stk 40 x 40 cm

Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Skum Applikatorer, 6 stk

Skånsomme applikatorer perfekt til bruk for påføring av alle type produkter.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
141372