Carpro Descale 500 ml Bilshampo med Waterspot Remover

Carpro Descale 500 ml

Bilshampo med Waterspot Remover

Varenr: DS508809397813109
369,-
Volum
-+
64 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro Descale er en syrebasert bilshampo med maksimal effekt mot skitt, smuss og forurenset vann som gir merker på lakken. Har du en Coating som har mistet vannskrekken, da er CarPro Descale perfekt!

 

Den fjerner mineraler som kalsium fra vann (PH mellom 5-10) som har lagt seg på coatingen. Coatingen får da en ny start og du kan toppe den igjen med din favoritt Quick Detailer.

 

CarPro Descale kan også brukes på ubehandlet lakk, og den egner seg også meget godt for å fjerne gammel lakkbeskyttelse som voks og syntetisk lakkforsegling.

 

Vi anbefaler å bruke CarPro Descale som håndvask før du skal polere, da vil du få en helt ren overflate fri for mineraler, gamle voksrester osv.

 

For bruk på kjøretøy med coating anbefaler vi at du bytter ut din bilshampo og bruker Carpro Descale ca. 1 gang i måneden, på den måten vil du hele tiden ha ren coating fri for mineraler og waterspots som hemmer vannskrekkeffekten og utseende på ditt kjøretøy

 

 

Slik bruker du CarPro Descale:

  • Bland ut 1:100 for bøttevask eller 1:10 for skumkanon/sprayflaske.
  • For lett skitt: bruk CarPro Descale i skumkanon og la det virke 3-4 minutter. Pass på slik at skummet ikke tørker.
  • Spyl godt av. Følg opp med en håndvask.
  • For kalkrester/vannmerker: vask panel for panel, start med horisontale paneler. Vask panelet og la CarPro Descale sitte så lenge som mulig uten å la det tørke. Gjenta om nødvendig
  • Skyll grundig med vann.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178807