143329

Ultracoat Spotless Fabric 200ml

Hydrofobisk tekstilbeskyttelse

Varenr: SF-200
399,-
-+
12 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Spotless Fabric er en coating for stoff og tekstiler i bil. Elsker du et rent og flott interiør er dette produktet for deg. Den unike formuleringen trekker dypt ned i materialet for å sikre godt resultat hver gang.

 

Takket være de hydrofobiske egenskapene gjør Spotless Fabric det vanskelig for flekker å få feste. I motsetning til mange andre konkurrenter er ikke Spotless Fabric basert på løsemidler, men er derimot vannbasert. Den aktive ingrediensen i Spotless Fabric er polymeret Dimethylsiloxane. Takket være dette polymeret kan Spotless Fabric brukes på de fleste stofftyper uten bekymringer for at stoffet skal bli mørkere eller bli hardt.

 

Da Spotless Fabric er så å si uten løsemidler, kan den også brukes inn i bilen. Produktet har ikke noen intens syntetisk lukt slik som løsemiddelbaserte varianter, og er derfor ikke irriterende i bruk, eller etter bruk. Du kan altså nyte en ren og impregnert bil rett etter påføring og tørking. I våre tester viste Spotless Fabric seg som mye mer effektiv enn de syntetiske alternativene på markedet.

 

Bruk Spotless Fabric for å beskytte både interiøret til bil, hagemøblene hjemme og i tillegg sko og klær.

 

Ønsker du en flerbruks coating som er trygg for både deg og tekstilene du skal beskytte? Ja, da velger du Spotless Fabric fra Ultracoat.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Tekstil og tepper
Gruppe 3 Ultracoat
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H318 - Gir alvorlig øyeskade
Produsent Ultracoat
Type Beskyttelse


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
143329