138802 138802

Ultracoat One - Ceramic Coating

Coating for hele bilen, 30ml

Varenr: ONE-305907783033407
838,-Kampanjepris
Veil.1 199,-
Volum
-+
42 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

ONE fra Ultracoat er en keramisk coating, laget for å beskytte nær sagt alle typer overflater på en bil. Coatingen hefter seg til overflaten takket være tusenvis av kjemiske bindinger helt ned på molekyl-nivå. Med ONE kan du dermed beskytte og bevare store deler av bilen/kjøretøyet uten at du trenger å kjøpe flere forskjellige coatinger.

 

ONE beskytter mot UV-stråler, oksideringer, ytre forurensinger og sterke kjemikalier ved å legge seg som en særdeles lys-reflekterende og slitesterk hinne over de deler den skal beskytte. I tillegg reduserer ONE risikoen for mikroriper og swirls ved at den har høyere hardhet enn tradisjonell klarlakk.

 

ONE brukes primært til å beskytte lakk, men har i tillegg egenskaper som gjør den meget velegnet til både plast, glass og felger. Med ONE vil du få fantastisk avrenning og beading på så og si hele bilen! Denne kan også brukes på matt folie. 

 

Påføring av coatingen er meget enkel, har du noe trening med å legge voks og forsegling fra før, vil du fint klare å legge Ultracoat ONE. Følg bare bruksanvisningen nøye, og etter kort tid kan du glede deg over et strålende resultat! Avtørking etter herding er heller ikke noen stor utfordring, pass bare på tiden ONE skal ligge på. 

Forbruk: ca. 15ml pr. bil.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Ultracoat
Produsent Ultracoat
Type Coating


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
Ståle10.11.2020Upassende?
Ultracoat One - Ceramic CoatingCoating for hele bilenDette er en meget god coating. Topp holdbarhet, enkel å legge. God alene men enda bedre hvis den toppes med Ultracoat HD. Anbefales!!
138802