117069

Turisimo Swirlsafe Washbucket, 19 ltr.

Stor, solid vaskebøtte med lokk og rist

Varenr: 800207043850800201
598,-
-+
20 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er en stor, solid vaskebøtte som rommer hele 19 liter. Bøtten inkluderer rist (gritguard) i bunnen og lokk. Slik at du kan frakte med deg vann til nærmeste vaskeplass, og/eller oppbevare vaskeutstyret oppe i bøtta mellom vask. 

 

Bøtta er bunnsolid, slik at en stor, voksen mann fint kan stå på bøtte for å nå opp til høye område på høyere biler.

 

Turisimo Swirlsafe Washbucket inkluderer den smarte risten (gritguard), et radialt rutenett som fanger smuss i bunnen av vaskebøtta. Den fungerer omtrent som et vaskebrett for effektivt fjerne skitt og smuss fra vaskehansken under vask. Denne prosessen forhindrer at smuss som fjernes fra lakken, overføres til kjøretøyet fra det skitne vaskevannet. Dette smarte systemet forbedrer sjansene dine for å vaske bilen din uten å forårsake "swirls" eller vaskemerker.

 Turisimo Swirlsafe Washbucket inneholder

Solid bøtte som rommer 19 liter

Denne store bøtta er perfekt for å vaske kjøretøy, båt, bobil eller ATV. Siden mange premiumsjampoer, som f.eks. Turisimo Super Slick Soap, krever mye vann for å gi en god vask, trenger du en stor bøtte for å få riktig forhold. Bøtten er også perfekt for transport og organisering av vaskeverktøy. Du kan plassere mye utstyr og såpe i en bøtte på 19 liter!

Bunnrist (GritGuard)

Dette er et meget smart verktøy innen renhold av delikate overflater, som vi finner på en lakkert bil. Risten holder rett og slett vaskevannet rent! Det stabiliserer vannet og lar smuss falle til bunnen av bøtta der det ikke kan forurense vaskeverktøyene dine. Ingen "swirls" eller riper!  

Solid lokk som skrus opp og igjen

Systemet inkluderer et lokk til bøtta. Dette er ikke bare et enkelt lokk for "pynt", dette er en bunnsolid lokk som tåler at en stor, voksen mann sitter eller står på bøtta. 

 

Du kan fylle bøtta med vann og transportere den! For bilsamlere som deltar på bilutstillinger, er dette en smart funksjon. Tro det eller ei, noen av disse entusiastene bruker ikke annet enn destillert vann på kjøretøyene sine, og de vil faktisk bringe det til bilutstillingen hvis det ikke er tilgjengelig på stedet. Det er dedikasjon!

 

For oss "normale" er lokket smart dersom du vil oppbevare vaskeutstyret i bøtte, og selvsagt som en krakk når du skal opp i høyden. Bøtta er solid og bruksområdene er opp til deg!

HMS


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)
117069