131759

Turisimo Wheel Cleaner

Effektiv felgrens, 500ml

Varenr: 18145147090045472743
249,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo
Det finnes utallige felgrenser på markdet som reagerer med bremsetøvet og blir lilla. Felles for disse er at de ofte er skånsomme og i mange tilfeller for skånsomme. Derfor har Turisimo laget Wheel Cleaner som er en kraftig felgrens når du virkelig skal ha rene felger kjapt og enkelt.Turisimo Wheel Cleaner er en syrebasert felgrens som rengjør felgene dine og fjerner den gule hinnen både effektiv og skånsomt. En syrebasert felgrens vil ikke skade standard felger så lenge vi tar to forhåndsregler som er : 1. Vask alltid på en kald overflate og ikke la produket tørke. 2. Sjekk at felgen ikke har betydelig skader fra før av.
Følger man disse kjørereglene vil han oppleve at felgrens som er basert på syre enda ikke har mistet sin plass i arsenalet ditt.

Turisimo Wheel Cleaner vil effektivt rengjøre felgene dine og det vanskelige fastbrente bremsestøvet. Felgrensen har en rødlig farge og er velduftene iforhold til mange lignende felgrenser som gjør denne mer behagelig å jobbe med. Wheel Cleaner fra Turisimo har også en litt gel konsistens som gjør at den henger bedre på felgen uten å renne av.

Om du har felger som ikke har blitt vasket på en stund eller felger som du ser har mye bremsestøv så anbefaler vi Turisimo Wheel Cleaner for å ta knekken på problemet med en gang.

 

 

Slik bruker du Turisimo Wheel Cleaner

  • Sjekk at overflaten er kald. Aldri varm felger når bremser og felger er varme rett etter en kjøretur.

  • Spray Wheel Cleaner på hele felgen. Pass på og treff alle sider av eikene.

  • Hjelp til med en felgbørste om nødvendig

  • Spyl godt av

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H318 - Gir alvorlig øyeskade


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrensHar ikke prøvd den ennå grunn ligger på sjukehus i Bergen ryggoperasjon
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrensGreit produkt, men elendig spray funksjon.
Even K23.12.2021Upassende?
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrensMeget bra felgrens som gjere jobben. Ser flere som klager over spray funksjon, men det var kun tolmodighet med justering så fungerte det utmerket for min del!
Anne13.08.2021Upassende?
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrensHar brukt på middels møkkete felger å til det fungerte den bra. Men elendig sprayfunsjon. Funket dårlig 🤔🤨
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrens, 500mlSønnen min testa denne på sine ikke så møkkete felger, definitivt ikke samme effekt som andre felgrens. Måtte virkelig jobbe av møkka med svamp etterpå.
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrens, 500mlAbsolutt en god felgrens, men dårlig sprayfunksjon pga relativt tykk væske gjør påføring av produkt vanskeligere enn nødvendig.
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrens, 500mlJeg har prøvd omtrent alt som finnes av felgrensen, og denne har overgått alt jeg har prøvd hittil. Dette er den råeste jeg noensinne har vært borti. Meget fornøyd, denne kommer til å bli fast inventar i hylla mi.
Turisimo Wheel CleanerEffektiv felgrens, 500mlEn svært god felgrens. Brukte den med en børste til å vaske vinteren av felgene, imponerende resultat! Bør vaske felgen med såpe til slutt for best resultat.
131759