Turisimo Super Soft Detailing Brush Supermyk Detailerkost Turisimo Super Soft Detailing Brush Supermyk Detailerkost Turisimo Super Soft Detailing Brush Supermyk Detailerkost

Turisimo Super Soft Detailing Brush

Supermyk Detailerkost

Varenr: 180117090055170066
99,-Kampanjepris
Veil.359,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Super Soft Detailing Brush er en detailerkost av ypperste kvalitet og med ekstremt myk bust. 

Super Soft Detailing Brush fra Turisimo blir fremstilt som og er noe av det ypperste innen detailerkoster i bransjen. Innpakningen kan minne om noe langt dyrere med sin flotte eske, utskjært plass for børsten i esken og rød velvet lignende stoff rundt gir deg en kvalitetsfølelse uten like.

Denne børsten er laget har skaft i plast for å sikre levetid og Turisimo føler det gir en bedre følelse å holde på når det kommer i kontakt med vann. Feste til busten er også laget i plast for å unngå at du kan ripe opp noe samtidig som busten til Turisimo Super Soft Detailing Brush er noe av det mykeste på markedet. Her får du en Detailing Brush som ligner mer på en sminkekost enn børste til bil. Perfekt for deg som ønsker å rengjøre på den aller mest skånsomme måten. 

En detailerkost kan brukes til veldig mye som f.eks vaske motorrom, felger, panelskjøter, frontgrill utvending. Turisimo Detailing Brush egner seg også godt til å rengjøre innvending der det er vanskelig å komme til for å børste løs støv, smuss og annen forurensing på en utrolig skånsom måte fra f.eks luftkanaler, knapper og andre områder. 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
141904