Turisimo Complete Car Foam Wash Kit Komplett vaskekitt fra øverste hylle.

Turisimo Complete Car Foam Wash Kit

Komplett vaskekitt fra øverste hylle.

Varenr: 171334_bun
2 924,-Kampanjepris
Veil.3 898,-
-+
13 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

For å gi hele bilen en grundig, effektiv og skånsom bilvask, er skum stikkordet. Og det er nettopp det du får i Turisimo Complete Car Foam Wash Kit. Skumsåpe som henger lenge, fra en skumkanon helt i elitaklassen som leverer høykvalitetsskum. Sammen med bøtte, vaskehanske, tørkehåndkle og bøttesåpe i absolutt beste kvalitet. Kvalitetskosten fra Work Stuff setter prikken over i-en for den mest kresne detailer.

 

Turisimo Complete Car Foam Wash Kit inneholder

Turisimo Suds Heaven, 4 liter skumsåpe

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister.

 

Produktet er svært konsentrert og krever kun et blandingsforhold på 1-5%. Turisimo Suds Heaven leverer et tykt skum som vil henge godt på overflaten og løse opp foruresninger. Suds Heaven vil ikke bryte ned lakkforseglingen nevnverdig.

Slik bruker du Turisimo Suds Heaven 

  • Bland Turisimo Suds Heaven i skumkanonbeholderen slik at blandingen ut av skumkanonen blir 1-5%.

  • Spray rikelig med produkt over hele bilen, la det virke 3-5 minutter før du spyler godt nedenifra og opp.

Turisimo Super Slick Soap, 500 ml bøttesåpe

Turisimo Super Slick Soap er en helt nøytral såpe uten voks- og glanstilsetninger. Perfekt for deg som ønsker et ærlig resultat.

Super Slick Soap er laget for å skumme godt i bøtten din mens den gir fantastisk god glid mot underlaget. Dette gjør den samtidig som den bryter ned forurensingene du skal fjerne ved håndvask. Dette er en perfekt vedlikeholssåpe for deg som ikke vil påvirke eksisterende beskyttelse. Super Slick Soap lukter også rent og har en flott farge.

Turisimo Foam Cannon Deluxe - vår beste skumkanon

Turisimo Foam Cannon Deluxe er vår beste skumkanon som vil gjøre vaskingen din mer effektiv enn noen gang. Dette er kvalitet til fingerspissene, konstruert for å gi deg den beste bilvasken du kan få.

Turisimo Swirlsafe Washbucket, solid 20 liters vaskebøtte

Turisimo Swirlsafe Washbucket er en meget solid vaskebøtte med rist. Den er laget av kvalitetsplast farget sort som vil gi deg trygg og "swirlfree" bilvask deg flere hundre ganger.

Turisimo Wool Wash Mitt

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

Turisimo Heavenly Dry

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

Work Stuff Detailing Brush Oransje albino gummi 30mm

Work Stuff Detailing Brush Albino Orange er laget for å skånsomt fjerne forurensing . En Detailing Brush vil hjelpe deg å rengjøre i dybden og hjelpe kjemien gjøre jobben sin bedre. Har du ikke brukt kvalitets detailing brush vet du egentlig ikke hvor rent det kan bli.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183110