Turisimo Swirlsafe Washbucket Meget solid vaskebøtte, 20 liter m/rist Turisimo Swirlsafe Washbucket Meget solid vaskebøtte, 20 liter m/rist

Turisimo Swirlsafe Washbucket

Meget solid vaskebøtte, 20 liter m/rist

Varenr: 1698167090055172565
398,-
-+
54 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Swirlsafe Washbucket er en meget solid vaskebøtte med rist. Den er laget av kvalitetsplast farget sort som vil gi deg trygg og "swirlfree" bilvask deg flere hundre ganger.

 

Turisimo Swirlsafe Washbucket er en solid bøtte i kvalitetsplast som rommer mye vann, men hvorfor er det viktig med mye vann ved vask? Ved å ha en bøtte som rommer masse vann vil vi kunne fordele skitten vi drar med oss fra lakken ned i bøtten, og med mer vann vil skitten bli "fortynnet" og falle til bunns. Med en liten bøtte vil du oppleve at vaskevannet kan bli betydelig møkkete raskere. Samtidig vil du ha nok vann til å vaske rundt hele bilen uten at bøtten går tom for såpevann.

 

Bøtten er utstyrt med rist i bunn for å holde forurensingene i bunnen av bøtten, i tilleg kan Turisimo Swirlsafe Washbucket utstyres med lokk med pakning for å holde på vannet ved transport, holder med hjul for enklere transport og som forvandler bøtten til en krakk i kombinasjom med lokk. Samtidig anbefaler vi å sette på en Bucket Organizer for enkel oppbevaring av vaskehansker, koster og annet under vasken.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180584