Turisimo Perfect Wash Kit Vaskepakke for effektiv, skånsom vask.

Turisimo Perfect Wash Kit

Vaskepakke for effektiv, skånsom vask.

Varenr: 162160_bun
1 799,-Kampanjepris
Veil.2 499,-
-+
54 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Perfect Wash Kit er nøye sammensatt vaskepakke med tanke på effektiv og svært skånsom vask. Turisimo Perfect Wash Kit er også svært effektiv dersom du ønsker total nedvask før en eventuell polering, men også perfekt til den skånsomme veldikeholdsvasken etter du har polert og lagt en god lakkbeskyttelse. Såpene er "nøytrale". Dvs. de inneholder ingen kunstig glans som kan endre egenskapene på den voks/sealer du har lagt. Såpene er også helt uten lut. Dvs. såpene er ikke skadelig for kromlister, pianolakk eller andre ømfintlige overflater. 

 

Turisimo Perfect Wash Kit er effiktiv til fingerspissene. Ikke minst takket være de helt spesielle vaskehanskene og et tørkehåndkle som overgår alt annet på markedet. For å holde denne kvaliteten gjennom hele levetiden, er vedlikehold/ vask svært viktig. Vask alltid etter bruk, med medfølgende Turisimo Microfiber Cleaner. Dette vil gjøre at alle kappilærer koldes rene og kvalitet opprettholdes over tid.

Turisimo Suds Heaven, 4 liter

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.


Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

Turisimo Super Slick Soap, 500 ml.

Turisimo Super Slick Soap er en helt nøytral såpe uten voks- og glanstilsetninger. Perfekt for deg som ønsker et ærlig resultat. Super Slick Soap er en bilshampoo laget kun for et formål. Fjerne trafikkfilm på en skånsom og effektiv måte. Super Slick Soap er en såpe til bruk ved bøttevask og har noen egenskaper vi setter stort pris på.

 

Super Slick Soap er laget for å skumme godt i bøtten din mens den gir fantastisk god glid mot underlaget. Dette gjør den samtidig som den bryter ned forurensingene du skal fjerne ved håndvask. Dette er en perfekt vedlikeholssåpe for deg som ikke vil påvirke eksisterende beskyttelse. Eller dersom du vil ha en ren flate, klar for polering uten konstige glanstilsetninger.

Turisimo Wool Wash Mitt

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

Turisimo Heavenly Dry

Turisimo Heavenly Dry er et helt spesielt tørkehåndkle du neppe har sett maken til. Tørkehåndkleet er prudusert av resirkulert plast som ikke bare gjør det mer vennlig for miljøet, men egenskapene til å tørke - kapillæreffekten - er vesentlig bedre enn du finner i tilsvarende tørkehåndklær.

 

Turisimo Heavenly Dry som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

 

For å bevare effekten over tid, er det svært viktig å vaske tørkehåndkleet riktig, med riktig middel. Dette for å holde kapillærene (små, mikroskopiske rør) ikke tettes av såperester.

Turisimo Microfiber Cleaner, 500 ml.

Turisimo Microfiber Cleaner er et middel laget for å rengjøre mikrofiberklutene dine på en effektiv og skånsom måte.
Vi bruker mikrofiber produkter til å vaske bilen, tørke interiøret, tørke av polish og alt annet tenkelig innen bilpleie. Klutene blir derfor møkkete, fyllt opp av produktrester og kan noenganger miste den gode følelsen og egenskapende sine.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143254