143183

Turisimo Undercarriage Pakke

Alt du trenger til underspyling av bil

Varenr: 162128_bun
2 798,-Kampanjepris
Veil.3 498,-
-+
88 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe er et "må ha" produkt for deg som bryr deg om bilen din.

Lakken på bilen din ser kanskje ren og pen ut men hvordan er det under bilen? Understellet blir minst like mye utsatt for slitasje, salt, gjørme og generell skitt og krever også rengjøring. Turisimo Undercarriage Washer Deluxe gjør det enkelt for deg å rengjøre her også nå.

 

I denne pakken får du med to flotte avfettninger for å rengjøre bilen skikkelig, samtidlig som du tar underspyling. Det følger også med ett sett ekstra dyser i 25 grader. 

 

 

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe er en underspyler til bil, av høy kvalitet. Undercarriage Washer Deluxe kommer med store myke hjul som lar deg enkelt føre underspyleren på alle typer underlag. Underspyleren kommer med 40 grader dyser påmontert men disse er festet med hurtigkoblinger og kan enkelt byttes ut med 25 grader dyser eller 60 grader dyser avhengig av hva du skal rengjøre. Selve forlengelsesrørene blir skrudd sammen for bedre stabilitet samtidig som selve underspyleren er lakkert i en flott rødfarge som forhindrer rusting.

Fordeler

  • Store myke hjul. Kan brukes på alle underlag
  • Utskiftsbare dyser med hurtigkobling enklere vedlikehold og tilpasset rengjøring
  • Forlengerrør som skrues fast - Bedre stabilitet

Som nevnt kommer Turisimo Undercarriage Washer Deluxe påmontert med 40 grader dyser. Dette vil være riktig dysespredning for de aller fleste biler, men har du en høyere eller lavere bil kan det være at du ønsker å skifte de ut.

 

I tillegg selges 60 grader dyse løst som egner seg spesielt til å påføre kjemi som f.eks Gloss Factory Salty. Denne dysen er ikke beregnet for å vaske men for å påføre mest mulig kjemi uten å skylle det bort. Perfekt for deg som påfører Gloss Factory Salty og ønsker at mest mulig korrosjonsbeskyttelse ligger igjen etter påføring. 

 

Turisimo Undercarriage Washer Deluxe kommer med tre forlengelsesrør hvor den ene har en 45 grader bøy. Dette gjør at når du monterer underspyleren på høytrykkpistolen vil det være enkelt å komme langt under bilen uten at du må bøye deg langt ned.

Dette er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker å ta best mulig vare på bilen din, både der du ser og der du ikke ser. En underspyler til bil med bedre kvalitet skal du lete lenge etter.

 

Teknisk info: 

  • 40 grader dyser medfølger, ferdig montert. 
  • Mål på underspyleren (BxH) 40cm x 13cm 
  • Kobling til Kärcher medfølger
  • 3 stk. forlengelsesrør (med gjenger) 
  • Anbefalt maks trykk 275 Bar 

 

Pakken inneholder: 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Høytrykkspylere
Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Sonax
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Turisimo
Type Utstyr og tilbehør
Type Avfetting


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Anne03.06.2021Upassende?
Turisimo Undercarriage PakkeAlt du trenger til underspyling av bilHelt super!! Lett å koble i sammen og av igjen, lett å bytte dyser. Lett å fin å bruke. Ruller like fint på grus som hardt dekke. Topp underspyler! Anbefales.
143183