141952

Turisimo Clear Vision Inside

Glassrens uten sprit og amoniakk, 1L

Varenr: 180177090055170646
398,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

 

Turisimo Clear Vision Inside er en spesiallaget glassrens for å bruke innvendig i bilen.

Denne glassrensen inneholder ikke amoniakk eller alkoholer som gjør den veldig behagelig i bruk, særlig innvendig i bilen. Turisimo Clear Vision Inside er ikke bare trygg på alle glass og ruter grunnet innholdet men også trygg for deg med sin skånsomme duft.

Slik vasker du rutene effektivt

 


Clear Vision Inside ble laget for å gi brukeren en glassrens som er effektiv mot sot, fett og andre forurensinger man finner i bilen samtidig som man får en skånsom vask. Clear Vision Inside kan selvfølgelig også brukes som en glassrens utvendig på bilen og i hjemmet.

 

 

Slik bruker du Turisimo Clear Vision Inside 

Spray Clear Vision Inside på Turisimo Crystal Clear Sponge for å rengjøre ruten effektivt og enkelt. Gå deretter over på nytt med Turisimo Crystal Clear Towel for å fjerne alle rester og etterlate ruten krystallklar uten skjolder.

HMS


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Jane28.11.2021Upassende?
Turisimo Clear Vision InsideGlassrens uten sprit og amoniakkIkke så bra som antatt. Gjorde som beskrevet men blei fortsatt stripete. Går tilbake til den gamle metoden jeg brukte, da blei det ikke striper.
Turisimo Clear Vision InsideGlassrens uten sprit og amoniakkUten tvil det beste som har blitt brukt, testet det på tv og pc skjermer i tilegg, the best
Turisimo Clear Vision InsideGlassrens uten sprit og amoniakk, 500mlHar prøvd denne noen ganger nå. Er ikke sånn superfan av denne ennå, men lukter veldig lite som passer godt inni bilen. Synes det er produkter som tar mer og er bedre.
141952