142381 142381 142381 142381

Turisimo Leather Care Kit

Skinnpleiekit, komplett sett

Varenr: 161871
748,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Premium Leather Care Kit er utviklet og testet over lengre tid, for å komme frem til produkter av en slik kvalitet som vi krever. 

 

Skinn blir ofte sett på eksklusivt i en bil, men mange er redd for slitasje og vanskelig vedlikehold. Det er heldigvis ikke så mye jobb som mange tror og ved riktig vedlikehold, holder skinnet seg fint veldig lenge. Spesielt er det viktig at sidepute og sidestøtter blir jevnlig smurt opp, da slitasjen ved at man går inn/ut av bilen er størst. 

 

Turisimo Leather Care Kit er et skinnpleiesett som inneholder alt du trenger for korrekt vedlikehold av skinn i din bil. Skinnsettet inneholder alt du trenger, inkludert skinnbørste, svamp og klut. 

Skinnpleiesettet fra Turisimo fjerner effektivt smuss og forurensninger som befinner seg på skinnoverflaten og samtidig beskytte skinnet mot slitasje. Man kan gjerne også brukes på andre skinnprodukter. Er like effektivt på skinnsofa, skinnvesker og skinnsko. 

 

Turisimo Premium Leather Cleaner er en effektiv vannbasert skinnrens, som fjerner fett, oljer og annet smuss. Vi anbefaler å bruke denne med medfølgende skinnbørste, for å få alt av smuss ut av porene i skinnet. Husk å alltid teste på et lite område først, så du er sikker på at skinnet ikke farger av. 

 

Turisimo Premium Leather Lotion er en skinnkrem som smører opp og beskytter skinnet. Påfør gjerne denne med medfølgende svamp og tørk over med kluten. Overflaten etter behandling vil være myk og gi en matt finish, akkurat som nytt skinn. 

 

Skinnpleiesettet er ypperlig til alle typer skinn, utenom semsket og ubehandlet skinn. Du kan gjerne bruke dette på vegansk skinn også, som man finner i f.eks Tesla. 

Turisimo Premium Leather Care Kit inneholder

  • Turisimo Premium Leather Cleaner 250ml 
  • Turisimo Premium Leather Lotion 250ml 
  • Turisimo Premium Hestehårsbørste 
  • Klut 
  • Svamp 
  • Anvisning for bruk

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Skinnpleie
Gruppe 3 Turisimo
Produsent Turisimo
Type Komplette sett (Bundles)


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
Turisimo Leather Care KitSkinnpleiekit, komplett settFungerer bra, men kan være lurt å ha en annen kost i bakhånd
Turisimo Leather Care KitSkinnpleiekit, komplett settLotion og rens virker bra men skinnbørsten slipper hår allerede ved første gangs bruk, hadde heldigvis skinnbørster fra andre merker liggende så var ingen krise. Litt skuffet over kvaliteten på børsten men ellers et bra kit.
Turisimo Leather Care KitSkinnpleiekit, komplett settFlott resultat. Enkel å bruke. Skinnet blir super myk og lukter godt.
142381