Komplett innvendig vask av bil Komplett interiørkit fra Turisimo

Komplett innvendig vask av bil

Komplett interiørkit fra Turisimo

Varenr: 158938-bun
419,-Kampanjepris
Veil.598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Innvendig vask av bil dreier seg ikke alltid om å ha mest utstyr eller et hav av kjemikalier. Det dreier seg først og fremst å ha riktig utstyr og jobbe systematisk. 

 

Start alltid med å fjerne alle løse gjenstander som kopper, søppel og annet "rask". Deretter tørker du støv før du støvsuger. Og til slutt vasker du kupeén ovenfra og nedover. Helt til slutt vasker du vinduene innvendig.

 

 

Så enkelt er det faktisk, og i denne pakken har vi lagt til alt du trenger for å få et vellykket resultat. Tilsett kunn rent vann i en bøtte og ta med deg en støvsuger - så er du i gang!

Komplett innvendig vask av bil inneholder:

Turisimo Interior Cleaner

Turisimo Interior Cleaner er en rens hentet frem for å effektiv rengjøre nesten alle overflater på innsiden av bilen,

Interior Cleaner er en rens som kan brukes på alle overflaterne i bilen. Vi liker den spesielt godt til å rengjøre plastoverflater som dashboard, dørpaneler og gummimatter. Turisimo Interior Cleaner fungerer også ypperlig til å rengjøre tekstiler som seter, stoffmatter og andre ting.

Turisimo Clear Vision Inside

Turisimo Clear Vision Inside er en spesiallaget glassrens for å bruke innvendig i bilen.

Denne glassrensen inneholder ikke amoniakk eller alkoholer som gjør den veldig behagelig i bruk, særlig innvendig i bilen. Turisimo Clear Vision Inside er ikke bare trygg på alle glass og ruter grunnet innholdet men også trygg for deg med sin skånsomme duft.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134688