Turisimo Innvendig Vindusvask Kit Komplett sett med full fokus på innsiden

Turisimo Innvendig Vindusvask Kit

Komplett sett med full fokus på innsiden

Varenr: 158392-bun
298,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Innsiden av glassrutene på en bil kan være en utfordring og noen ganger føles knotete, samtidig som det er svært viktig at dette vaskes skånsomt, men effektivt. Og ikke etterlate streker eller rester av vaskemiddelet. Kan virke som en umulig oppgave å score full pott på alle disse punktene?

Slik vasker du frontruta effektivt

Turisimo Innvendig Vindusvask Kit er satt sammen av nøye utvalgte produkter hvor alle er konstuert på å fungere best sammen. Dette er et vaskesystem for innvendig glass i bil.

Turisimo Clear Vision Inside

Turisimo Clear Vision Inside er en spesiallaget glassrens for å bruke innvendig i bilen.

Denne glassrensen inneholder ikke amoniakk eller alkoholer som gjør den veldig behagelig i bruk, særlig innvendig i bilen. Turisimo Clear Vision Inside er ikke bare trygg på alle glass og ruter grunnet innholdet men også trygg for deg med sin skånsomme duft.

Turisimo Crystal Clear Sponge

Crystal Clear Sponge er en tynn svamop med gummiknotter på den ene siden og en høykvalitets glassklut på den andre siden - et mikrofiberstoff som ikke loer. På baksiden har Crystal Clear Sponge mange små dotter med gummi som sikrer et godt grep på verktøyet som ofte er krevende når man rengjør inniden av frontruten.

Turisimo Crytal Clear Towel

Turisimo Crystal Clear Towel er en spesiallaget klut for å rengjøre glass uten å legge igjen rester mikrofiber og fjerne alle skjolder.

Når du rengjør glass og spesielt bilruter er det viktig å bruke riktig klut. Ved bruk av vanlig mikrofiber vil det ofte sitte igjen mye fiber på frontruten som vil være sjenerende ved motlys. Crystal Clear Towel er en mikrofiberklut vevd slik at dette problemet løses.

Slik bruker du Turisimo Innvendig Vindusvask Kit

  • Spray Clear Vision Inside på Turisimo Crystal Clear Sponge.
  • Vask en rute og la det ligge igjen en våt hinne på ruta
  • Tørk krystallklart med Turisimo Crystal Clear Towel

Vi anbefaler at du vasker en og en rute systematisk på denne måten for best resultat.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133411