131717 131717

Turisimo Super Slick Soap

Nøytral og effektiv bilshampoo, 1L

Varenr: 18145087090045472675
349,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Super Slick Soap er en helt nøytral såpe uten voks- og glanstilsetninger. Perfekt for deg som ønsker et ærlig resultat.

 Super Slick Soap er en bilshampoo laget kun for et formål. Fjerne trafikkfilm på en skånsom og effektiv måte. Super Slick Soap er en såpe til bruk ved bøttevask og har noen egenskaper vi setter stort pris på.

 

 

Denne såpen inneholder ingen voks- og glanstilsetninger som kan ødelegge eller forstyrre den vannavisende effekten den underliggende lakkforseglingen tilbyr.
Når vi bruker såper fra andre fabrikanter som inneholder voks eller lignende kan dette ofte gi en dårligere vannavisning enn lakkforseglingen din.

Super Slick Soap er laget for å skumme godt i bøtten din mens den gir fantastisk god glid mot underlaget. Dette gjør den samtidig som den bryter ned forurensingene du skal fjerne ved håndvask. Dette er en perfekt vedlikeholssåpe for deg som ikke vil påvirke eksisterende beskyttelse. Super Slick Soap lukter også rent og har en flott farge.

Slik bruker du Turisimo Super Slick Soap 

  • Fyll vaskebøtten opp med vann
  • Ha oppi 2-4 korker Super Slick Soap i 20L vann. 
  • Skum opp vannet for å blande såpen og lage skum i vaskebøtten. 
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Tor13.10.2021Upassende?
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooElsker Super Slick Soap for det ærlige resultatet. Dette er en bilsåpe som får bilen ren, samtidig som den ikke legger igjen glansemidler eller annen "make up". Perfekt til å forberede bilen for en coating, voks eller når du trenger en ren bil uten å bli "forstyrret" av diverse pynteprodukter.
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooFikk ikke bilen ren for insektsrester. Måtte bytte såpe for å bli kvitt dette.
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooVeldig god såpe/Shampo, skummer bra og gir bilen et ærlig inntrykk av tilstand da den ikke inneholder noe «voks e.l».
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooVeldig god såpe, lett å jobbe med. Bilen fik bra glans etter vask
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooGod såpe: Lett å få bort smuss fra bilen og bilen ble fikk bra glans etterpå
Tobe10.04.2021Upassende?
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooLukter godt, gir god glid og er drøy i bruk.
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampoonøytral og drøy såpe. kun 2 korker til 10ltr vann og det funker
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooDette er en god og nøytral såpe med god gli. Men ikke verdt prisen.
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooHar anvendt såpen med 3 korker i en 12 l bøtte. Lett å skumme opp i bøtta og fjerner trafikkfilm lett. En god såpe som lukter godt.
Turisimo Super Slick SoapNøytral og effektiv bilshampooFikk prøvd den i dag i bøtta. Er verken bedre eller dårligere en mye annet jeg har prøvd.
131717