129669 129669

Turisimo Detailing brush # 14

Ekslusiv detailerkost av høy kvalitet

Varenr: 18147427090045471685
159,-
Størrelse
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Detailing Brush er en detailerkost av ypperste kvalitet.

Detailing Brush fra Turisimo blir fremstilt som og er noe av det ypperste innen detailerkoster i bransjen. Innpakningen kan minne om noe langt dyrere med sin flotte eske, utskjært plass for børsten i esken og rød velvet lignende stoff rundt gir deg en kvalitetsfølelse uten like.

Denne børsten har skaft i plast for å sikre lang levetid og gir en bedre følelse å holde i når det kommer i kontakt med vann. Feste til bustene er også laget i plast for å unngå at du kan ripe opp noe samtidig som busten er veldig myk.

En detailerkost kan brukes til veldig mye som f.eks vaske motorrom, felger, panelskjøter, frontgrill utvending. Turisimo Detailing Brush egner seg også godt til å rengjøre innvending der det er vanskelig å komme til for å børste løs støv, smuss og annen forurensing på en utrolig skånsom måte.

 

 

HMS


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Eivind07.08.2021Upassende?
Turisimo Detailing brushEkslusiv detailerkost av høy kvalitetMistet mange hår og ble svært flisete etter en gangs bruk på ett plastpanel.
Sondre11.05.2021Upassende?
Turisimo Detailing brushEkslusiv detailerkost av høy kvalitetBrukt denne nå i en 1 år’s tid ish! Fungerer ganske greit til hva den skal brukes til. Men kan lage små riper i tynn/skånsom plastikk.
Turisimo Detailing brushEkslusiv detailerkost av høy kvalitetBrukte den til å rense en cabriolet slik det vises på video. Synes den ble flisete og ser ut som den har vært i bruk i flere år bare av en runde over taket.
Thomas26.09.2020Upassende?
Turisimo Detailing brushEkslusiv detailerkost av høy kvalitetSelve skaftet er god, men selve børstehårene er som alle andre detail koster. Positive her er at det ikke er noe tre som kan mugge. Men solid bygget og god å bruke.
Turisimo Detailing brushEkslusiv detailerkost av høy kvalitetEr som detailer koster flest. Verken bedre eller dårligere. Men får 3 stjerne da den ser mer eksklusiv ut da.
129669