143550

Tuga felgpakke

Alt du trenger for vask og beskyttelse

Varenr: 162292_bun
428,-Kampanjepris
Veil.598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Ønsker du å få felgene skikkelig rene og beskyttet? Da er dette settet for deg, her har vi samlet det du trenger for skikkelig rengjøring av felgene. Vi har også lagt ved en god beskyttelse som du påfører på felgene etter en grundig vask, det vil gjøre de neste felgvaskene svært enkel. Felgene vil være glatte og bremsestøv og annet smuss vil ikke feste seg på samme måte som før.

 

 

Alu-Devil Special Felgrens:

 

Den tyske produsenten Tuga Chemie har laget en moderne felgrens, Alu-Devil Special. Dette er en PH-balansert felgrens, noe som vil si at den er syrefri og dermed sikker på de fleste felger. Vi anbefaler den på de aller fleste finisher, men er du usikker, ta en liten test først. Felger som f.eks polert alu, uten klarlakk, skal man alltid være litt forsiktig med.

Felgrensen er ytterst skånsom, men fortsatt effektiv mot bremsestøv og veiskitt generelt. Kan fint brukes på bier med keramiske bremser også.

Det skal ikke enormt mye arbeid til for å få felgene bra med denne felgrensen, spray på, la den virke og spyl godt. Har du mye bremestøv, kan det være nødvendig med en felgbørste. Alu-Devil Special er i gelform, noe som gjør at den henger lenge på felgen. Når den skifter til lilla farge, jobber den med skitten.

En god felgrens har mye å si for vaskejobben, her slipper man mye ekstra gnikking og gnukking for å få felgene helt rene. Det er også greit å unngå mye bruk av syrer på felgene, da det fort kan skade overflaten på felgene eller trekke seg inn i sår på felgen, som igjen medfører at de begynner å flasse lakk.

Produktfordeler:

 

  • 95% biologisk nedbrytbart
  • Fargeindikator for å vise virkningen
  • Trygg på alle vanlige felgtyper ved riktig bruk
  • Geleformel som henger lenge på vertikal flater
  • Fri for syre
  • Effektiv i bruk

 

Armor All Shield for Wheels

Frastøter bremsestøv, forurensning, veistøv og skitt ved å danne en beskyttende hinne på felger.

Bremsestøv bygger seg lett opp, men er vanskelig å fjerne – en trussel mot blanke felger helt siden bremseskivene ble oppfunnet. Bare noen få dager etter at du har vasket dem, kan felgene være dekket av støv igjen. Med Armor All Shield for Wheels behøver det ikke være sånn! Bare spray produktet på rene, tørre felger. Når den tørker, danner den en usynlig forsegling. Felgene ser rene ut mellom hver vask, og rengjøringen blir enklere.

 
Forhindrer at bremsestøv, forurensning, veistøv og skitt sitter fast på felgene
Varer opptil 4 uker
Holder felgene rene lengre
Gjør det enklere Armor All Shield for Wheels


Sørg for at felgene er rene og tørre.
Rist boksen godt før bruk. Spray rikelig med produkt over hele felgen. Ikke rør felgen etter påføring av produktet, dette vil fjerne beskyttelsen.
La tørke i minst en (1) time. Tørketiden avhenger av temperaturen. Jo lengre du lar Armor All Shield for Wheels tørke, jo bedre blir beskyttelsen.


Tips til best resultat
Når produktet tørker, vil overflødig produkt renne ned fra undersiden av felgen og kan etterlate et hvitt merke på dekket. Hvite merker kan tørkes bort med Armor All Protectant.

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 TUGA
Gruppe 3 Armor All
Gruppe 3 No Brand
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H302 - Farlig ved svelging
  • H317 - Kan utløse allergisk hudreaksjon
Produsent TUGA
Type Felgrens
Type Felgforsegling
Type Børster og koster


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
143550