SONAX Kaldavfetting 5l, effektiv mot olje, tjære, asfalt

SONAX Kaldavfetting

5l, effektiv mot olje, tjære, asfalt

Varenr: 619500-17350066411467
439,-Kampanjepris
Veil.549,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

SONAX Kaldavfetting er en kraftig petroliumsbasert avfetting som er laget for å fjerne olje, tjære- og asfaltrester, samt generelt veistøv som er vanskelig eller umulig å fjerne med vamlige såper. SONAX Kaldavfetting er emulgerende, som gjør den også svært effektiv på våt bil.

 

SONAX Kaldavfetting er spesielt viktig å bruke på vinter og vår for å fjerne vanskelig forurensing, men kan med fordel også brukes på sommer og høst for å løse ekstrem skitt, og veistøv. Du vil se at produktet fungerer ved å løse opp asfaltrester og forurensingene vil begynne å «smelte» på lakken. Kaldavfetting fra Sonax påføres på kald bil nedenifra og opp til vinduslister. Dette vil hjelpe til å løse opp asfaltrester, veistøv og andre petroliumbaserte forurensinger på din lakk.

 

La produktet virke i 3-5 minutter avhengig av temperatur og spyl av nedenifra og opp. Ønsker du å utnytte SONAX Kaldavfetting maksimalt, påfør et skumlag med skumkanon over kaldavfettingen før produktene spyles av. Må ikke brukes på varme overflater eller la tørke på overflaten. Er du uheldig å opplever at produktet tørker på overflaten, påfør mer og deretter spyl av.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180393