Sonax Xtreme Water Magnetic Towel Ekstra mykt tørkehåndkle, 80x40 cm. Sonax Xtreme Water Magnetic Towel Ekstra mykt tørkehåndkle, 80x40 cm.

Sonax Xtreme Water Magnetic Towel

Ekstra mykt tørkehåndkle, 80x40 cm.

Varenr: 4255007350066410224
99,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Absorberer opptil 10 ganger sin egen vekt i vann!

 

Sonax Xtreme Water Magnetic Towel er et utrolig absorberende tørkehåndkle som er i stand til å absorbere 10 ganger sin egen vekt. Sonax Xtreme Water Magnetic Towel er laget av en imponerende myk 85/15 polyester- og polyamidblanding, og når den kombineres med de avrundede hjørnene og sømmede kanter, og du kan være trygg på at bilens lakk aldri vil bli ripet opp når du bruker Sonax Xtreme Water Magnetic Towel!

 

 

Det å tørke bilen med et håndkle kan være en lang og møysommelig prosess. Du må ofte bytte til et nytt, tørt håndkle for å sikre at vannet på bilen din faktisk blir absorbert. Heldigvis kan Sonax Xtreme Water Magnetic Towel absorbere opptil ti ganger sin vekt i vann, noe som betyr at du tørker hele bilen uten å måtte vri opp håndkleet.

 

En annen bekymring mange har når man tørker bilen med håndkle, er at det kan bli riper! Sonax Xtreme Water Magnetic Towel er imidlertid designet spesielt for å minimere risikoen for riper så mye som mulig! Mikrofiberne i håndkleet er sammensatt av en 85/15 polyester- og polyamidblanding, noe som gjør det til et av de mykeste håndklær på markedet i dag! På toppen av det har Sonax Xtreme Water Magnetic Towel myke, sømede kanter og avrundede hjørner! Dette sikrer at kantene eller hjørnene på håndklærne ikke graver seg inn i bilens perfekte polerte overflate under tørkeprosessen. Alle hjørner og kanter er like myke som selve håndkleet.

Et lite brukertips

Bare bruk den ene siden av håndkleet for å absorbere mesteparten av vannet fra overflaten. Bruk deretter den andre siden av håndkleet til å tørke overflaten helt tørr!

 

Sonax Xtreme Water Magnetic Towel kan vaskes på maks 60 grader. Du bør ikke vaske det varmere, da det kan bli stivt i søm og kanter. Det er heller ikke behov for varmere vask enn 40-60 grader.

Det bør lufttørkes, og selvsagt vaskes uten skyllemiddel. For best resultat bruker du et spesialvaskemiddel for mikrofiber.

Slik tar du best vare på tørkehåndkleet ditt

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
122105