121495

Sonax Profiline Paint Prepare

Wipedown på aerosol, 400 ml.

Varenr: 2373004064700237308
159,-
-+
57 stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Lakkrens som fjerner kjemikalier, olje- og polishrester som er igjen etter en polering. Det anbefales å brukes i forbindelse med voksing eller forsegling av bilen slik at overflaten ikke har noen kjemikalier igjen. Dette betyr at voks eller forsegling får bedre feste, og dermed har bedre forhold for å vare lenger over tid.

 

Sonax Paint Prepare er en spesiell løsemiddelforbindelse for effektiv fjerning av fett og oljefilmer fra lakkoverflater. Den er derfor ideell for å kontrollere resultatene av hologramfri polering, ved at du fjerner alle poleringsoljer og gir et strippet, ærlig bilde av poleringsjobben.

 

Vi elsker Sonax Paint Prepare fordi den er så enkel å bruke. Alkoholblandingen er helt riktig, så når den er sprayet på er den enkel å tørke av uten at den etterlater noen skjolder eller rester. Den etterlater kun en helt ren lakkflate, klar for inspeksjon eller videre behandling med voks, coating eller annen beskyttelse.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Sonax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
Produsent Sonax
Type Overflaterens


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Sonax Profiline Paint PrepareWipedown på aerosol, 400 ml.Veldig fornøyd! Gjør jobben den skal (i mitt tilfelle å klargjøre for voksing, etter polering). Oppdaget også litt tilfeldig noe annet den var god på. Har over lengre tid slitt med å få av "sørgekanten" etter vindusviskere på bilen min. Har forsøkt blant annet med clay og glasspolish (for hånd - tenkte forsøke med maskin nå). Men da jeg nylig brukte den ifbm polering av bilen, dusjet jeg dette produktet lett inn i en microfiberklut og skulle tørke av polish og voksrester som hadde kommet i øverkant av vinduet. Umiddelbart så jeg at deler av sørgekanten bare forsvant. Fortsatte så lett avtørk av hele frontruta med denne, og sørgekantene bare forsvant.. :-)
Sonax Profiline Paint PrepareWipedown på aerosol, 400 ml.Meget bra ! Fjerner siste rest av asfaltflekker uten at en trenger vaske med vann etterpå. Nupper i lakken forsvinner og den blir glatt og ren. Klar til polering etterpå.
121495