Sonax Vaskpakke for Tesla Meget godt egnet for ømfintlig lakk

Sonax Vaskpakke for Tesla

Meget godt egnet for ømfintlig lakk

Varenr: 172297_bun
1 298,-Kampanjepris
Veil.1 789,-
-+
8 stk på lager
Delbetaling fra 154,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Tesla har en helt særegen lakk som vi ofte omtaler som myk lakk. Dessuten har den store plastflater som front og baklykter vi bør ta spesielt hensyn til. Her har vi satt sammen en grundig vaskepakke som vasker effektivt, får frem glansen igjen og gir deg en helt ny Tesla.

 

Vaskepakken er også egnet for andre biler selvsagt, men vi har satt sammen denne vaskepakken spesielt med tanke på effektig og skånsom vask for Tesla-eiere. I filmen under kan du dessuten se hvordan man vasker en Tesla med denne vaskepakken fra Sonax

 

 

Sonax Vaskpakke for Tesla inneholder

SONAX Beast Felgrens, 1 liter

Sonax Beast Feglrens er en syrefri, pH-nøytral felgrens som takler selv de tøffeste oppgavene. Reagerer kjapt, løser opp og sørger for at du enkelt kan skylle bort skitten på dine felger. 

Felgrensen er basert på metallpartikkelfjerner og andre såper som gjør at den blir lilla. Dette bidrar til at du enkelt kan se om den fungerer ved at den skifter farge. Sonax Beast kan brukes på alle stål og alu felger, men også krom, polerte og matte felger. 

Sonax Beast lukter også overaskende godt som heller ikke er noe negativt når du skal rengjøre dine flotte felger. 

 

Sonax Xtreme Intensiv Avfetting, 1 liter

Mikroavfetting som er et alt i ett produkt. Løser alle typer skitt som naturbasert, petroleumsbasert så vel som fastgrodd skitt som har sittet i lakken i flere måneder. Spray på og la middelet virke i minst 5 minutter og skyll.

 

Sonax Xtreme Avfetting er ekstremt effektiv som dekkrens, der midlet fjerner smuss som er på dekket, men også inne i gummien. Anbefales å vaske dekksiden før du evt. legger på dekkfornyer for bedre heft/varighet på dekkfornyeren. Eller bare som en rens av brune, falmede dekk for å gjenopprette den naturlige glansen i dekket.

 

Sonax Xtreme Surface Rust Remover, 750 ml.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover er et brukervennlig, kjemisk dekontamineringsprodukt utviklet for å fjerne store mengder jern og industrielt nedfall fra lakkerte overflater og felger. Dette er det vi ofte omtaler som "flyverust" eller "bremsestøv". Den fargeendrende formelen indikerer riktig anvendelse da produktet endres fra klart til lilla når forurensingen går i oppløsning! Du oppnår aldri en glatt, blank overflate uten å fjerne disse mekaniske forurensingene fra lakken.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover kan brukes på

  • Alle lakkerte overflater
  • Felg, inkludert kalipper og bremseskiver
  • Glass
  • Chrome

Sonax Xtreme Berry FoamShampo, 1 liter

Dette er en skumshampo som egner seg like godt i bøtta som i skumkanonen. En bilshampo som raskt løser opp skitt, smuss og veistøv. Herlig duft av bær gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Den rike, aktive skumformelen produserer et tett, langvarig og intenst smussoppløsende skumteppe. Den pH-nøytrale formuleringen er spesielt mild på overflater og er ideell egnet for alle voksede og forseglede overflater. Kan brukes i kombinasjon med en skumlanse / skumkanon på en høytrykkspyler, en manuell skumsprøyte og som vanlig sjampo for enkel manuell vask.

 

Turisimo Wool Wash Mitt

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

 

Turisimo Heavenly Dry Tørkehåndkle

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

Det er flere gode grunner for å tørke bilen etter vask hvor en av de grunnene er at vi unngår vannflekker. Vannflekker eller Waterspots som det kalles på fagspråket kommer av at vann eller såperester tørker inn på lakken og legger ifra seg hvite sjenerende ringer. Dette kommer av mineraler og kalk i vannet eller av såperester fra vasken. Ved å tørke bilen unngår vi dette og bilen holder seg blank lenger.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184164