Intense Gloss Vaskepakke Med SONAX Intense Gloss Shampoo

Intense Gloss Vaskepakke

Med SONAX Intense Gloss Shampoo

Varenr: 169734_bun
453,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
43 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Har du en bil som har god beskyttelse, god glans og fin avrenning? Da skal du vaske med denne vaskepakken. Som navnet tilsier, vil "Intense Gloss Vaskepakke" gi deg nettopp dette. Intens gloss.

 

 

Du vil ikke skape gull ut av gråstein med denne pakken, men dersom du har en lakk som er nærmest gull, vil du skape diamant ved å vaske med dette vaskekitet. Skarp glans blir skarpere.

Intense Gloss Vaskepakke inneholder

SONAX Intense Gloss Shampoo, 1 liter

SONAX Intense Gloss Shampoo gir bilen en utrolig glans etter bruk, uten at den etterlater noe voks på overflaten. SONAX Intense Gloss Shampoo er fortrinnsvis en bøttesåpe, men kan fint brukes både i skumkanon og i bøtten. Flasken er på hele 1L, så her får du mye for pengene. Jo oftere man vasker, jo mer glans får man fra SONAX Intense Gloss Shampoo. Vi anbefaler å vaske med en god mikrofiber cenille svamp.

Gloss Factory Chenille Sponge

Gloss Factory Chenille Sponge er en svamp med skånsom chenille mikrofiber.

Chenille Sponge er perfekt for deg som ønsker å vaske med svamp men forsatt vil beholde skånsomheten til mikrofiber. Chenille Sponge holder mye såpevann, er skånsom å vaske med og har et strikk på baksiden som enkelt sikrer svampen i hånden din om det skulle være ønskelig.

Glosser Xtreme SuperDry Towel, 80 x 40 cm.

Glosser Xtreme SuperDry Towel er et innovativt tørkehåndkle designet for hurtig tørking uten å ripe opp eller på noen måte skade lakken. Selv de mykeste og ekstremt delikate lakksystemer får trygg, skånsom og ikke minst effektiv behandling.

 

Stoffets unike mikrofiberstruktur gjør at den glir jevnt over lakken og absorberer resterende vann etter vask, noe som gjør den spesielt egnet for å tørke delikate overflater, som billakk er. Håndkleet har en frem- og bakside. det er alltid den siden med mikrofiber løkkene som skal ligge ned mot lakksiden. 

 

Glosser Xtreme SuperDry Towel er lett å vri og har lang holdbarhet som tåler mange vasker. Ekstremt skånsomt på alle overflater.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180488