SONAX Skumvaskpakke for speilblank bil Når du vil opretteholde en ekte glans

SONAX Skumvaskpakke for speilblank bil

Når du vil opretteholde en ekte glans

Varenr: 169733_bun
876,-Kampanjepris
Veil.1 198,-
-+
22 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Har du en bil du har en flott glans i, og vil "spisse" den ennå litt. Her er en komplett vaskepakke som fjerner skitt og smuss, samtidig som den forsterker glansen i lakken - uten å tilsette voks. Dette betyr at du ivaretar den beskyttelsen du har og opprettholder en glatt overflate.

 

 

SONAX Skumvaskpakke for speilblank bil inneholder

SONAX Power Clean, 5 liter

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse. Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask.

SONAX Intense Gloss Shampoo, 1 liter

SONAX Intense Gloss Shampoo gir bilen en utrolig glans etter bruk, uten at den etterlater noe voks på overflaten. SONAX Intense Gloss Shampoo er fortrinnsvis en bøttesåpe, men kan fint brukes både i skumkanon og i bøtten. Flasken er på hele 1L, så her får du mye for pengene. Jo oftere man vasker, jo mer glans får man fra SONAX Intense Gloss Shampoo. Vi anbefaler å vaske med en god mikrofiber cenille svamp.

Sonax Xtreme FoamShampo, 1 liter

Skumshampo som raskt løser opp skitt, smuss og veistøv. Hærlig duft av "RedBull" gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Den rike, aktive skumformelen produserer et tett, langvarig og intenst smussoppløsende skumteppe. Den pH-nøytrale formuleringen er spesielt mild på overflater og er ideell egnet for alle voksede og forseglede overflater. Kan brukes i kombinasjon med en skumlanse / skumkanon.

SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care, 500 ml.

Sonax Xtreme Natural Shine Tyre Care gir den dype sorte fargen tilbake til ditt dekk og etterlater en ren og matt finish på overflaten.

Denne dekkfornyeren lar deg hente frem siste finishen etter polering eller vask ved å gi dekkene dine det originale nye utseendet uten at det blir for blankt. 

Gloss Factory Chenille Sponge

Chenille Sponge er perfekt for deg som ønsker å vaske med svamp men forsatt vil beholde skånsomheten til mikrofiber. Chenille Sponge holder mye såpevann, er skånsom å vaske med og har et strikk på baksiden som enkelt sikrer svampen i hånden din om det skulle være ønskelig.

Glosser Xtreme SuperDry Towel

Glosser Xtreme SuperDry Towel er et innovativt tørkehåndkle designet for hurtig tørking uten å ripe opp eller på noen måte skade lakken. Selv de mykeste og ekstremt delikate lakksystemer får trygg, skånsom og ikke minst effektiv behandling.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180487