SONAX Grundig Vårvask Kit Komplett "hovedvask" av bilen

SONAX Grundig Vårvask Kit

Komplett "hovedvask" av bilen

Varenr: 169732_bun
899,-Kampanjepris
Veil.1 398,-
-+
25 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her får du et grundig vårvask kit som tar deg gjennom den viktige nedvaskingen om våren, uten at du nødvendigvis stripper bilen for beskyttelse. Spesielt godt egnet for deg som har en coating eller annen keramisk beskyttelse. Bjern asfaltflekker, flyverus og annen skitt - uten å svekke beskyttelsen du allerede har på bilen. Tvert imot vil du forsterke glansen med den helt spesielle Intense Gloss fra SONAX.

 

 

SONAX Grundig Vårvask Kit inneholder

SONAX Kaldavfetting, 5 liter

SONAX Kaldavfetting er en kraftig petroliumsbasert avfetting som er laget for å fjerne olje, tjære- og asfaltrester, samt generelt veistøv som er vanskelig eller umulig å fjerne med vamlige såper. SONAX Kaldavfetting er emulgerende, som gjør den også svært effektiv på våt bil.

Sonax Xtreme WheelCleaner MaxEffect, 750 ml.

Sonax Xtreme Wheel Cleaner Max Effect er helt trygg å bruke på alle typer felg, ettersom Wheel Cleaner Max Effect er både oksygenfri og nøytral. Det som skjer når du sprayer produktet på felgene, er at den vil reagere med bremsestøv og jernpartikler og endre farge til lilla. Dette indikerer at den har funnet forurensning og løser det opp.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover, 750 ml.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover er et brukervennlig, kjemisk dekontamineringsprodukt utviklet for å fjerne store mengder jern og industrielt nedfall fra lakkerte overflater og felger. Dette er det vi ofte omtaler som "flyverust" eller "bremsestøv". Den fargeendrende formelen indikerer riktig anvendelse da produktet endres fra klart til lilla når forurensingen går i oppløsning! Du oppnår aldri en glatt, blank overflate uten å fjerne disse mekaniske forurensingene fra lakken.

Sonax Xtreme FoamShampo, 1 liter

Skumshampo som raskt løser opp skitt, smuss og veistøv. Hærlig duft av "RedBull" gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Den rike, aktive skumformelen produserer et tett, langvarig og intenst smussoppløsende skumteppe. Den pH-nøytrale formuleringen er spesielt mild på overflater og er ideell egnet for alle voksede og forseglede overflater. Kan brukes i kombinasjon med en skumlanse / skumkano.

SONAX Intense Gloss Shampoo, 1 liter

SONAX Intense Gloss Shampoo gir bilen en utrolig glans etter bruk, uten at den etterlater noe voks på overflaten. SONAX Intense Gloss Shampoo er fortrinnsvis en bøttesåpe, men kan fint brukes både i skumkanon og i bøtten. Flasken er på hele 1L, så her får du mye for pengene. Jo oftere man vasker, jo mer glans får man fra SONAX Intense Gloss Shampoo. Vi anbefaler å vaske med en god mikrofiber cenille svamp.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180486