Sonax Xtreme Ceramic Pakke Legg keramisk coating på din bil, raskt

Sonax Xtreme Ceramic Pakke

Legg keramisk coating på din bil, raskt

Varenr: 162476_bun
698,-
-+
81 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Langtidsvirkende keramisk spraycoating som raskt etterlater en motstandsdyktig beskyttende barriere på lakken. Gir en ekstrem beskyttelse av lakken og etterlater en fløyelsaktig overflate, samt en langvarig vannavrenning og perleeffekt.

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating er unik

Aldri før har SONAX gitt ut et produkt som påføres så raskt og som gir like langvarig beskyttelse som dette SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating gjør. Med dette produktet får du muligheten til å gi holdbar beskyttelse på lakk, felger, plast og vinyl. Overflaten vil være glatt og med den nye SI karbonteknologien vil det være en ekstra dybde i glansen.

 

For deg som ønsker å opprettholde Spray Coatingens imponerende egenskaper ennå lenger, anbefaler vi Sonax Xtreme Spray & Seal som ekstra "boost" når du vasker og  vSonax Xtreme Wash & Seal som din standard sjampo, slik at beskyttelsen kontinuerlig styrkes.

 

Fungerer også for motorsykler, campingvogner, bobiler og båter

 

SONAX XTREME CERAMIC SPRAY COATING beskytter overflaten og forhindrer smuss, insekter, salt, etc. fra å feste seg, og dermed forenkle vasking og vedlikehold. Gir en god glans og dyp glød uten hardt arbeid. Den keramiske Si Carbon-teknologien sikrer at du får en fløyelsmyk overflate med strålende glans i lang tid på lakk, metall, glatt plast og gelcoat. Utmerket for å friske opp lakkbeskyttelse som SONAX CC ONE.

Noen fordeler med SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating

  • Langtidsvirkende keramisk coating som beskytter lakken
  • Veldig enkel å bruke
  • Gir en dyp fargemetning og perleeffekt

 

SONAX XTREME Ceramic Gloss Booster

Enkel og superrask keramisk lakkbeskyttelse for en perfekt finish. Gir en ekstremt skinnende og glatt overflate med en utrolig avrenningseffekt.

 

SONAX XTREME Ceramic Gloss Booster gir raskt og enkelt lakken en fantastisk glans og dybde med en ekstremt glatt overflate. Etterlater ingen striper eller skjolder. Lett smuss som støv, fingeravtrykk, etc. er lett å fjerne. Opprettholder eksisterende lakkbeskyttelse og gir en forbedret avrenningseffekt. Også egnet for folierte overflater, metall, glatt plast og gelcoat som du vil øke glansen på.

 

  • Superrask keramisk lakk beskyttelse for en perfekt finish
  • Rask og enkel å bruke
  • Gir en ekstremt skinnende glatt overflate og er utrolig vannavvisende

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143825