128325

Sonax Foamparty

Komplett skumpakke inkl. skumkanon.

Varenr: 156063
699,-
-+
36 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Hva er vel mer gøy enn å vaske bil med skum? Når det i tillegg lukter godt blir det en ekstra hyggelig opplevelse. Og, som alltid når det gjelder Sonax, er selvsagt forventningene til resultat innfridd.

 

 

 

I denne pakken får du Sonax kvalitet i skumkanon, og 2 herlige såper med hver sin lukt. den ene lukter nærmest som Redbull, mens den andre har frisk lukt av bær.

Sonax Foamparty inneholder

  • Sonax FoamLance
  • Sonax Xtreme FoamShampo 1 liter
  • Sonax Xtreme Berry FoamShampo 1 liter

Sonax FoamLance

Sonax Xtreme FoamLance er en solid skumkanon som klarer opptil 300 bar. Med dreiemomentene kan du selv justere hvor mye skum som vil komme ut på kjøretøyet.

Sonax Xtreme FoamShampo 1 liter

Skumshampo som raskt løser opp skitt, smuss og veistøv. Hærlig duft av "RedBull" gjør vaskeopplevelsen litt bedre. Den rike, aktive skumformelen produserer et tett, langvarig og intenst smussoppløsende skumteppe. Den pH-nøytrale formuleringen er spesielt mild på overflater og er ideell egnet for alle voksede og forseglede overflater. Kan brukes i kombinasjon med en skumlanse / skumkanon på en høytrykkspyler, en manuell skumsprøyte og som vanlig sjampo for enkel manuell vask.

Sonax Xtreme Berry FoamShampo 1 liter

Høyskummende sjampo som sammen med en skumkanon gir deg en effektiv og rask vaskeopplevelse. Fri for voks og silikoner. Gir en hærlig duft av bær mens du vasker bilen.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Autoglym
Gruppe 3 Sonax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Sonax
Type Komplette sett (Bundles)
Type Skumkanoner
Type Skumsåpe


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Sonax FoampartyKomplett skumpakke inkl. skumkanon.Kjempe flott pakke fra Sonax. Drøy i bruk. Kanonen gir et tykt og fyldig skumteppe. Bra resultat. Fikk en knallgod pris. Kjempe fornøyd.
128325