Power Vaskepakke Starter Kit Kraftfull vaskepakke inkl. tilbehør

Power Vaskepakke Starter Kit

Kraftfull vaskepakke inkl. tilbehør

Varenr: 156058
1 799,-Kampanjepris
Veil.1 999,-
-+
49 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Power Vaskepakke Starter Kit er en god vaskepakke for høst- og vinterhalvåret med alt du trenger for å utføre grundig, god og likevel skånsom vask - slik at du tar knekken på skitten, ikke vokslaget på bilen din. Power Vaskepakke Starter Kit inkluderer nødvendig vaskeutstyr. Tilsett kun din høytrykkspyler.

 

 

Med Power Vaskepakke Starter Kit vil du kunne utføre ukentlig vedlikeholdsvask og du kan gi litt ekstra effekt når det er behov for det, og likevel være trygg på at du ikke stripper bilen for voksbeskyttelse eller annen beskyttelse du har på bilen. Når du dessuten piffer opp beskyttelsen med ekstremt vannavvisende spraysealer fra Sonax, blir bilen lettere å vaske og vil holde seg renere lenger.

Power Vaskepakke Starter Kit inneholder

  • Sonax Power Clean 5 liter
  • Gloss factory Foam Wash 5 liter
  • 2 x Sonax Xtreme Wash & Seal 500 ml
  • Sonax Xtreme Spay & Seal 500 ml
  • Gloss Facroy skumkanon

Sonax Power Clean

Sonax Power Clean befinner seg i grenselandet mellom avfetting og såpe. Det er en alkalisk avfetting som effektivt løser opp skitt, smuss og saltrester. 

Gloss factory Foam Wash

Et meget efektivt miljøvennlig rengjøringsmiddel for alle typer kjøretøy. pH verdi er på ca. 10 (avhengig av utblanding).

 

Gloss factory Foam Wash skal brukes på den medfølgende skumkanonen og blandes slik:

  • Ekstra skittent: 3 deler foamwash til 10 deler vann
  • Normalt skitten: 2 deler til 10 deler vann
  • Lett vedlikeholdsvask: 1 del til 10 deler vann

Sonax Xtreme Wash & Seal

Sonax Xtreme Wash and Seal Shampoo er den raskeste veien til et rent, godt vedlikeholdt og beskyttet kjøretøy. En enkel bilvask gir speilglans og en varig vann- og smussavvisende syntetisk forsegling. Også ideell for langtidsforseglede (coatet) kjøretøyer for å friske opp den vannavvisende effekten.

Sonax Xtreme Spay & Seal

Keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128320