ShineMate DA EB351-3/12 Oscillerande polermaskin - Batteridreven

ShineMate DA EB351-3/12

Oscillerande polermaskin - Batteridreven

Varenr: 4921006970271716716
2 998,-
-+
4 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserTilbehørAlternativerAndre kjøpte også
Produktinfo

ShineMate har tatt sine svært populære poleringsmaskiner og gjort dem enda bedre. Nå kan du få samme effekten og kvaliteten uten å måtte dra rundt på en ledning. 

Dette er en videreutvikling av Shinemate EX603 men forbedret og uten kabel. 

Her har du en poleringsmaskin med 12mm utkast og har en bakplate som måler 74mm.

 

Det gjør denne poleringsmaskinen perfekt som maskin nr.2 for å komme til de små vanskelig områdene eller egnet for seg som polerer motorsykkel. 

 

Vi anbefaler kjøp av to batterier slik at du kan polere kontirnuerlig. Et batteri har brukstid på 45 minutter og lades opp på 45 minutter. Ved å ha to batterier vil du kunne jobbe uten å måtte vente på at et batteri lades. 

 

Dette er en godt balansert batteridrevet poleringsmaskin fra ShineMate med utrolig kapasitet og høy ytelse. Ergonomisk design med lav vekt, lite støy og lavt vibrasjonsnivå.

Kombinasjonen av 18V Li-ion-batteripakke med høy ytelse og børsteløs likestrømsmotor (BLDC) med integrert motorstyring garanterer imponerende poleringsytelse.

 

Takket være hurtigladede batterier med høy kapasitet garanteres lange kjøretider uten avbrudd. Nyt bevegelsesfriheten og mobiliteten!

  • Ergonomisk Design
  • Godt balansert og lavt vibrasjonsnivå.
  • 12mm utkast
  • 74mm bakplate 

Batteri og lader medfølger ikke og må kjøpes separat. 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
137254