133042

Startpakke Maskinpolering EX610-15

ShineMate DA EX610-15 m/ tilbeh.

Varenr: 158177_bun
4 498,-
-+
5 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er startpakken for deg som har bestemt deg for å ha dette som en hobby. I denne pakken har vi lagt vår personlige favorittmaskin. En maskin som har styrke nok til å få jobben gjort, og er skånsom nok til å være en trygg startmaskin. Dette er en maskin du vil ha mye glede av.

 

ShineMate DA Polermaskin EX610-15 kombinerer sikkerhet og brukervennlighet som gir deg en fullstendig god poleringsopplevelse. Den har et utkast på 15mm, som er ideelt når du skal fjerne riper, swirls og få glans i en matt lakk. Maskinen har ergonomisk god design og jobber med lav vibrasjon. Dette er absolutt en av de beste "Kina-maskinene" på markedet hvor du får virkelig mye maskin for pengene.

 

Startpakke Maskinpolering EX610-15 er satt sammen av maskin, polish og puter vi har lang erfaring med og går 100% god for. Ikke la deg lure av den lave prisen. Dette er en maskin av god kvalitet, satt sammen med puter og polish som er blant det beste vi finner på markedet i dag. Med dette settet kan du være trygg på at du vil få bilen blank, beskyttet og klar for nye eventyr.

 

Dette er i Startpakke Maskinpolering EX610-15

  • ShineMate DA Polermaskin EX610-15 med utkast på 15 mm.
  • Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE 250 ml
  • Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax, 500 ml.
  • Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating, 500 ml.
  • 4 x Gloss Factory Grov Poleingspute
  • 4 x Gloss Factory Fin Poleringspute
  • 3 stk Gloss Factory All Purpose Microfiberkluter

Menzerna Heavy cut 400 GREEN LINE

Menzerna Heavy Cut Compond 400 Green Line VOC Free er en meget effektiv og allsidig polish da den passer alle typer lakk. Den er lett og tørke av, og kan brukes på store flater, samt at den gir lavere risiko for feil. Den er likevel så grov at man skal bruke den med omhu ved bruk med roterende maskin. Kan brukes både med roterende og eksenter-maskin (DA), samt for hånd.

 

Menzerna Heavy Cut 400 bruker du med den harde (blå) poleringsputen for å rette opp lakkfeil sim riper, oksideringer etc.

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating er designet av entusiaster og laget for den mest kresne detailer. Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir helt vill vannperling og kjemisk beskyttelse i opptil et år. Enklere har det aldri vært å legge en keramisk coating.

 

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bedre dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

Noen flere tips til Hybrid Solutions

 

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmaskiner
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 ShineMate
Gruppe 3 Sonax
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent ShineMate
Type Dual Action
Type Dual Action (Eksentrisk)
Type Puter Dual Action
Type Håndpolering
Type Hurtigvoks & spraysealer
Type Kluter


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Startpakke Maskinpolering EX610-15ShineMate DA EX610-15 m/ tilbeh.Helt topp maskinen lett og jobbe med og gir topp resultat. Tar på musikk på hørselvern og lever meg inn i bil bobla.
133042